CHP'li Kayalıoğlu: "İstifa etmiyorum"

Güncelleme Tarihi:

CHPli Kayalıoğlu: İstifa etmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2012 11:27

CHP’NİN 32. kurultayında Parti Meclisi’ne seçilemeyen Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu, partisinden ayrılacağına ilişkin iddiaları yalanladı.

Haberin Devamı

Kayalıoğlu, “Ayrılıktan” kastının aktif parti yöneticiliği olduğunu açıkladı.

AYICIK PROJESİNİN SAHİBİ

Vatandaşlara, bir ayağının altında CHP, bir ayağının altında 6 ok bulunan oyuncak ayı dağıtılması projesinin de sahibi olan Kayalıoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 98 kişilik anahtar listesinde yer aldı. Ancak örgütün çıkardığı 52 kişilik listede bulunmayan Kayalıoğlu, Parti Meclisi’ne seçilemedi. Kayalıoğlu’nun, “Ayrılıyorum” içerikli twitleri, “Partiden istifa ediyor” şeklinde basına yansıdı.

Kayalıoğlu, bu gelişmeleri Hürriyet’e şöyle anlattı:

PARTİMDEYİM

“1992 yılından beri partideyim, ilçe başkanlığından Genel Başkan Yardımcılığına kadar görev yaptım. Ayrılmaktan kastım, genel başkan yardımcılığı seviyesine kadar çıktığım aktif parti yöneticiliğini bırakmaktır. Partiden istifam söz konusu değil. Genel Başkanımız ile kurultay sırasında ve sonrasında görüşmelerim devam etti. Genel Başkan yardımcılığım sırasında geliştirdiğim bazı projelerin sürdürülmesine ilişkin görüşlerimizi paylaştık. Parti için çalışmalarım devam edecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!