CHP'li İl Genel Meclis üyesi öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

CHPli İl Genel Meclis üyesi öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2012 13:59

BOLU İl Genel Meclisi üyesi 52 yaşındaki Sebahattin Öztürk, daha önce işsiz olduğu için harçlık verdiği 48 yaşındaki Arif Türkmen tarafından öldürüldü.

Haberin Devamı

Olay dün saat 21.00 sıralarında Sağlık Mahallesi Dodurga Caddesi’nde meydana geldi. CHP’den İl Genel Meclisi üyesi olan Sebahattin Öztürk, dün iftardan sonra teravih namazını kılmak için evinden ayrıldı. Camiye gitmeden önce mahalledeki kahveye uğrayan Sebahattin Öztürk, arkadaşlarıyla çay içerken, yan masada oturan Arif Türkmen’i gördü. Öztürk, işsiz olduğu için daha önce harçlık verdiği Türkmen’e çalışması yönünde tavsiyede bulundu.

CHP'Lİ İL MECLİS ÜYESİ ÖLÜ BULUNDU / WEB TV

TORNAVİDA İLE SALDIRDI

İl Genel Meclisi üyesi Sebahattin Öztürk ile Arif Türkmen arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. İddiaya göre Öztürk veTürkmen yumruklaştı. Bunun üzerine Türkmen kavga sırasında pantolonunun arka cebinden çıkardığı tornavidayı Öztürk’ün göğsünün sol kısmına sapladı. Kahvede bulunanların araya girmesiyle taraflar ayrıldı. Aynı zamanda emekli işçi olan İl Genel Meclisi üyesi Sebahatin Öztürk, kahveden çıkarak 14 DR 585 plakalı otomobiline bindi.

OTOMOBİLDE ÖLÜ BULUNDU

Olay yerinin 200 metre ilerisinde kaldırımda yürüyen Akın Ayten ve Fatih Öztürk sol kapısı açık olan otomobilin koltuğunda yatan bir kişi olduğunu gördü. 112 Acil Servis’e haber verildi. Gelen sağlık ekibi araçtaki kişinin öldüğünü belirlerken, ölen kişinini de Sebahattin Öztürk olduğu tespit edildi.

Sebahattin Öztürk’ün cenazesi yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulunan İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nin morguna kaldırıldı.

"EVİME GİTTİM"

Sebahattin Öztürk’ün göğsündeki yaranın görülmesi üzerine polis harekete geçti. Yapılan araştırmaların ardından Arif Türkmen, Sağlık Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Arif Türkmen ifadesinde, "Akşam kahvede oturuyordum. Sebahattin ağabey kahveye geldi, bir bardak çay içti. Daha sonra kendisiyle tartışmaya başladık. Sebahattin ağabey bana küfürler edip, yumruk attı. Ben de cebimden çıkardığım tornavidayla kendisine saldırdım. Olaydan sonra evime gittim" dedi.

4 YIL ÖNCE DE CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Arif Türkmen hakkında ’kasten adam öldürmek’ suçundan soruşturma başlatılırken, Sebahattin Öztürk’ün cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

2008 yılının Ağustos ayında meydana gelen olayda ise işadamı, CHP Bolu İl Genel Meclisi üyesi Fahrettin Tanyar, eşinin sevgilisi tarafından evinde bıçaklanarak öldürülmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!