CHP'li belediye başkanı görevden alındı

Güncelleme Tarihi:

CHPli belediye başkanı görevden alındı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2011 13:10

MUĞLA’nın Milas İlçesi’ne bağlı Güllük beldesinin CHP’li Belediye Başkanı Aytunç Kayrakçı, İçişleri Bakanlığı’nın talimatı ile görevden alındı.

Milas’a bağlı Güllük’ün Belediye Başkanı 40 yaşındaki Aytunç Kayrakçı bu sabah İçişleri Bakanlığı’nın Muğla Valiliği’ne gönderdiği yazılı talimat ile görevden alındı. Kayrakçı, konuyla ilgili şifai bilginin kendisine ulaştığını ve "İmar plan ve tadilatlarla ilgili olarak yapılan şikayetler üzerine açılan soruşturmaların selameti açısından" görevden alındığını söyledi. Kayrakçı, "Öğleden sonra Milas Kaymakamlığı’na giderek görevden alınma ile ilgili tebligatı alacağım. Bugüne kadar hakkımda hiçbir soruşturma açılmadığı gibi ceza da almadım. Açılan yeni soruşturmalar var ise tabii ben de hukuk mücadelemi vereceğim. Kimseye veremeyecek bir hesabım yok. Konunun içeriğini öğrendikten sonra gerekli açıklamayı yapacağım" dedi.

İki dönem belediye meclis üyeliği yaptıktan sonra başkan seçilen ve asıl mesleği veterinerlik olan Kayrakçı’nın iki çocuğu bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!