CHP'den Özkes'e çok sert yanıt

Güncelleme Tarihi:

CHPden Özkese çok sert yanıt
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2015 18:22

CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in tweetleri ortalığı karıştırdı. MHP lideri Bahçeli'nin eski partisine yönelik sözlerine destek veren Özkes'e yanıt, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'dan geldi. Tanal, Özkes'e "Fırıldak Kubilay'ın durumuna düşme" dedi, Özkes'ten yanıt gecikmedi: "Ramazan'da mübarek aylara dil uzatılan pankartlar ve kabul edilemez görüntüler arasında TOMA'ya çıkmadım"

Haberin Devamı

İhsan Özkes, bugün twitter'dan yaptığı açıklamada, MHP lideri Bahçeli'nin CHP ile ilgili sözlerine destek vermiş ve "Sayın Bahçeli'nin 'CHP, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmalıdır' sözü isabetlidir. İstifa nedenlerimden biri de kimi CHP'lilerin CHP'ye değil de HDP'ye çalışmasıdır. Bu dediklerime kızan kimi CHP'liler, kafasını kuma sokup, gerçeği kabullenmek istemeyenlerdir" ifadelerini kullanmıştı.

'FIRILDAK KUBİLAY'IN DURUMUNA DÜŞME'

Özkes'e yanıt, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'dan geldi. Tanal, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sayın İhsan Bey, MHP'ye geçeceksen siyasetin adabına uygun bir şekilde, yakışır bir vaziyette geçersin. CHP'ye haksız saldırılarına
cevap yazarsam altında ezilirsiniz. Size yakışan ise istifa ettikten sonra size bu toplumda saygı değer bir mevki/makam sağlayan CHP'ye laf atmak senin haddin değil. İstifa ederek fırıldak Kubilay'ın durumuna düşmemeyi tasviye ederim" dedi.

Haberin Devamı

'TOMA'YA ÇIKMADIM'

Tanal'ın bu tweetlerinden sonra, Özkes yeniden klavyenin başına oturdu ve Tanal'a yanıt verdi.

"Olduğum gibi göründüm, göründüğüm gibi oldum. Asla hiçbir hesap kitap içinde olmadım" diyen Özkes, Mahmut Tanal'ın İstiklal Caddesi'nde düzenlenen polisin çok sert müdahalede bulunduğu LGBTİ yürüyüşe katılarak, TOMA'ya tırmanmasını hatırlattı. Özkes, "Ne Apo'nun posteri altında yürüdüm, ne Ramazan'da mübarek aylara dil uzatılan pankartlar ve kabul edilemez görüntüler arasında TOMA'ya çıktım" dedi.

Özkes, "Ne başörtüsünü AYM'ye götürdüm, ne de dindar gözükme çabasına girdim. Fırıldak gibi bir o tarafa bir bu tarafa asla ve asla savrulamadım" ifadelerini kullandı.


CHPden Özkese çok sert yanıt
BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

CHPden Özkese çok sert yanıt
İHSAN ÖZKES'TEN BAHÇELİ'YE DESTEK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!