CHP'den Kocadon'a geçmiş olsun

Güncelleme Tarihi:

CHPden Kocadona geçmiş olsun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2012 00:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tahliye olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğu ve kutladığı bildirildi.

Haberin Devamı

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, Kocadon'u telefonla aradı. Mehmet Kocadon'a geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
“Özgürlüğünüzden ve Bodrum'a, Bodrumlulara hizmetten uzak tutulduğunuz yaklaşık 100 günü büyük bir üzüntü ile izledik. Hem sizin ve aileniz adına hem Bodrumlular adına hem de Türkiye'de hukuki uygulamalar adı altında yapılan hukuksuzluğa gerçekten üzüldük. Bu uygulamanın AKP'li olmayan herkese reva görülen, haksız, hukuksuz, adaletsiz bir uygulama olduğunu biliyoruz. Bu günlerin geçici olduğunu da biliyor ve buna inanıyoruz. Büyük geçmiş olsun. Tahliye olmanız nedeniyle de kutluyorum.”


Gösterdiği yakın ilgi ve samimiyetten dolayı Kılıçdaroğlu'na teşekkür eden Kocadon da “Eskiden olduğu gibi hakka hukuka sonuna kadar saygılı olarak Bodrum'a, Bodrumlulara hizmete devam edeceğini” bildirdi.
Bodrum Belediyesi'ne yönelik “İhaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak, haberleşmenin gizliliğini ihlal, rüşvet ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” iddialarıyla düzenlenen operasyon kapsamında, aralarında eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da bulunduğu 8 tutuklu sanık, tutuksuz yargılanmak üzere dün serbest bırakılmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!