CHP’li Tanal meclise ‘sıfır’ tişörtüyle geldi

Güncelleme Tarihi:

CHP’li Tanal meclise ‘sıfır’ tişörtüyle geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2014 01:05

CHP milletvekili Mahmut Tanal TBMM’ye üzerinde ‘sı-fır’ yazan tişörtle geldi.

Haberin Devamı

Tanal yaptığı açıklamada “Oğlum hesapları sıfırlayın diyen kimdir. Aslında 25 aralık operasyonunu yapan polislerin vergi usul kanunu çerçevesinde ödüllendirilmesi gerekir. Kanuna göre vergi kaçıranları yakalayanlara ödül veriliyor. Maliye Bakanı bunu niye uygulamıyor. Ödül vereceklerine terör örgütü üyesi yaptılar” dedi.

BİREYSEL EYLEM

Yaptığı eylemin yolsuzluklara karşı bireysel bir eylem olduğunu vurgulayan Tanal, “bu tişörtleri ben yaptırdım. İsterseniz size de verebilirim ama giymek koşuluyla” dedi.

Tanal, operasyondan gözaltına alınan polislerin de aynı tişörtten giydiğinin hatırlatılması üzerine, “bu evrensel bir söylem yolsuzlukla mücadeleyle ilgili bir söylem. Buy sıfır ‘hesapları sıfırlayın’ diyenlerle ilgili” ifadelerini kullandı.

“ŞEHRİZAR KONAĞI ALMAYA PARAM YETMEDİ”

Sızan telefon tapelerinde adı geçen Şehrizar Konakları’na kendisinin bizzat gittiğini orada pek çok vekilin ve cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hatta eski cumhurbaşkanı Gül’ün evleri olduğunu öne süren Tanal, “ben de almak istedim ama param yetmedi” dedi.
Mahmut Tanal, “Genel kurula da bu tişörtle mi gideceksiniz” sorusuna ise bununla girmeyeceğim ama başka sürprizler yapacağım, beni izlemeye devam edin” cevabını verdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!