CHP İl Başkanı’na saldırıda 3 kişi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

CHP İl Başkanı’na saldırıda 3 kişi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 14:54

Düzce’de, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’ı sokak ortasında tekme tokat döven Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın ile dayak anına ilişkin videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Üçüncüoğlu,polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Dün saat 14.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’ın kullandığı otomobile arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Araçtan inen Cihan C. ve Raşit A., ’Sen vatan hainisin’ diyerek Tozan’a saldırdı. Tozan, aldığı tekme ve yumruk darbeleriyle yere düşürken, 2 saldırgan araçlarına binip kaçtı.

Olayın ardından Cihan C. ve Raşit A. ile dayak anını ilişkin cep telefonuyla çekilen videoyu, ’Düzce’de hain, ajan, vatana ihanet eden CHP İl Başkanını istemiyoruz. Varsa vatan hainleri, sıraya girsinler. Birgün birinizi, bir gün hepinizi’ notuyla Facebook hesabında paylaşan Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Üçüncüoğlu gözaltına alındı.

İl Başkanı Zekeriya Tozan’ın hastanaden rapor alarak şikayetçi olduğu şüpheliler, polisteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Cihan C. ve Raşit A., ’kasten yaralama’, İsa Üçüncüoğlu ise ’suça azmettirmek’ ve ’halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit’ suçlarından savcıya ifade verdi. 3 zanlı, ifade işleminin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. DHA-Güvenlik /  Murat KÜÇÜK

 

Haberin Devamı

CHP İl Başkanı’na saldırıda 3 kişi tutuklandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!