CHP heyeti bölgede

Güncelleme Tarihi:

CHP heyeti bölgede
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2020 08:00

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bazı partililer Elazığ’a giderek depremzedelere destek oldu.

Haberin Devamı

Eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte yıkılan binaları ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten İmamoğlu şunları söyledi: “Konu sadece İstanbul değil. Bugün Elazığ’dayız, yarın Ege’de olabiliriz. Deprem bölgesinde bulunan şehirlerimizin başka hiçbir önceliği yok. Ülkemizin, devletimizin bütün kurumları burada gönül gönüle, el ele hizmet ediyorlar. Bu birlikteliğimiz, afet dışında da elde etmemiz gereken bir birliktelik. Deprem öncelikli meselemiz. Geldik, acıları paylaştık.”

TASADA VE KIVANÇTA

BİRLİK CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da depreme ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:”Beni duygulandıran, felaketlerle karşılaştığımızda siyasi görüşü, kimliği ne olursa olsun vatandaşlarımızın gönül birliği içinde yaraları sarmak için olağanüstü bir çaba göstermeleridir. Bu tasada ve kıvançta beraber olmanın bütün güzelliklerini gösteriyor bize.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!