CHP Ardahan milletvekili adayları kimler? 2018 Ardahan CHP adayları

Güncelleme Tarihi:

CHP Ardahan milletvekili adayları kimler 2018 Ardahan CHP adayları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2018 13:42

Ardahan'da yaşayan vatandaşlar şehirlerinde kimlerin milletvekili adayı olduğunu merak ediyor. CHP'nin Ardahan'da hangi isimleri milletvekilliği için aday gösterdiğini sorgulayan seçmenler, 24 Haziran seçimleri öncesi aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, CHP'nin Ardahan adayları kimler? Ardahan'da CHP kimleri aday gösterdi?

Haberin Devamı

24 Haziran seçimleri öncesi partilerin gösterdiği milletvekili adayları da merak konusu oldu. İkamet ettikleri şehirde CHP'nin vekil adayı olarak kimi gösterdiği öğrenmek isteyen Ardahanlılar CHP Ardahan milletvekili aday listesini sorguluyor. İşte, 24 Haziran seçimlerinde CHP'nin Ardahan milletvekili adayları...

CHP ARDAHAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 ÖZTÜRK YILMAZ
2 YUNUS DÜNDAR

NASIL OY KULLANILACAK?

Birleşik oy pusulasında tercih edilen cumhurbaşkanı adayı, siyasi parti, ittifak veya bağımsız aday için ayrılan bölümden dışarı taşırmamak suretiyle ''TERCİH'' veya ''EVET'' mührü basılması gerekiyor. Oy pusulasına, ''TERCİH'' veya ''EVET'' mührü dışında, herhangi bir yerine imza atılması veya işaret koyulması halinde oy geçersiz sayılacak. Birleşik oy pusulasının düzgün şekilde katlanıp zarfa koyulmasına dikkat edilecek.

Haberin Devamı

Birleşik oy pusulasından başka, zarfa hiçbir şey koyulmayacak, aksi halde kullanılan oy geçersiz olacak. Seçmene birleşik oy pusulası verildikten sonra hata veya başka bir neden ileri sürülerek yeni bir birleşik oy pusulası verilmeyecek.

BAKMADAN GEÇME!