CHP Amasya milletvekili adayları kimler? 2018 Amasya CHP adayları

Güncelleme Tarihi:

CHP Amasya milletvekili adayları kimler 2018 Amasya CHP adayları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2018 12:08

24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanı seçimi öncesi vatandaşlar, bulundukları illerde partilerin gösterdiği milletvekili adaylarını araştırıyor. Amasya’da yaşayan vatandaşlar da CHP’nin şehirlerinde kimleri aday gösterdiğini sorguluyor. Peki, CHP’nin Amasya’da milletvekili adayları kimler? CHP Amasya’da kimleri aday gösterdi?

Haberin Devamı

CHP’nin Amasya’daki milletvekili adayları merak konusu oldu. Amasya’da CHP’nin kimleri aday gösterdiğini merak eden vatandaşlar, CHP Amasya’ milletvekili adaylarını sorguluyor. İşte, CHP’nin Amasya isim isim adaylık listesi...

CHP AMASYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 MUSTAFA TUNCER

2 MEHMET GÖL

3 HÜSEYİN ACAR

NASIL OY KULLANILACAK?

Birleşik oy pusulasında tercih edilen cumhurbaşkanı adayı, siyasi parti, ittifak veya bağımsız aday için ayrılan bölümden dışarı taşırmamak suretiyle ''TERCİH'' veya ''EVET'' mührü basılması gerekiyor. Oy pusulasına, ''TERCİH'' veya ''EVET'' mührü dışında, herhangi bir yerine imza atılması veya işaret koyulması halinde oy geçersiz sayılacak. Birleşik oy pusulasının düzgün şekilde katlanıp zarfa koyulmasına dikkat edilecek.

Haberin Devamı

Birleşik oy pusulasından başka, zarfa hiçbir şey koyulmayacak, aksi halde kullanılan oy geçersiz olacak. Seçmene birleşik oy pusulası verildikten sonra hata veya başka bir neden ileri sürülerek yeni bir birleşik oy pusulası verilmeyecek.

BAKMADAN GEÇME!