Chocolate’in büyük başarısı

Güncelleme Tarihi:

Chocolate’in büyük başarısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2006 10:00

LG Electronics'in "Black-Label" serisi olarak ürettiği ilk model olan Chocolate, uluslararası pazarda yaklaşık 1.7 milyonluk bir satışa ulaştı. İki ay önce uluslararası pazara sunulan ve tasarımı için 73 milyon dolardan fazla yatırım yapılan LG Chocolate KG800 şimdiye kadar 41 tasarım ödülü kazandı.

Haberin Devamı

LG Electronics Doğu Avrupa Bölge Başkanı K.W.Kim, “Chocolate, cep telefonunu cesur bir moda ifadesi olarak değerlendiren kullanıcılar için. Chocolate’ın bölgesel pazarda elde ettiği başarıdan dolayı çok mutluyuz ve Chocolate’ın gelmiş geçmiş en çok satan ürünlerden biri olacağından da eminiz” dedi.

Chocolate’ın başarısının harika tasarım, akıllı pazarlama ve üstün satış stratejisinin bir sonucu olduğunu ifade eden Kim, “LG, şuanda cep telefonlarını Premium ürünler olarak konumlandırıyor ve bu şaşırtıcı telefon, bir dünya trendinin sadece başlangıcı. Uluslararası pazara sunum oldukça başarılıydı ve halen ek siparişlerle akış sağlanıyor” diyerek sözlerini devam ettirdi.

LG Chocolate KG800, LG’nin Kore, ABD, Japonya, Çin ve Hindistan’da bulunan ve yaklaşık 300 uzmanın çalıştığı Tasarım Yönetim Merkezlerinin yoğun çalışmalarının bir sonucu olarak ortaya çıktı. En göz alıcı cep telefonu tasarımı için LG ekibi, tüm dünyada 120 tasarım firması ile işbirliği yaptı. Şirket, 2005 yılında tasarım için 73 milyon dolardan fazla yatırım yaptı ve şimdiye kadar 41 tasarım ödülü kazandı.

Haberin Devamı

Singapur’da düzenlenen Communicasia 2006’da LG’nin diğer eşsiz tasarımlı ve en gelişmiş teknolojinin kullanıldığı diğer cep telefonu modelleri ile birlikte tanıtılan Chocolate, bu büyük başarısını ispatladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!