Ceyhun Konyaspor'a transfer olunca ilgi arttı

Güncelleme Tarihi:

Ceyhun Konyaspora transfer olunca ilgi arttı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2008 14:28

Konyaspor taraftarlarının kulübün resmi internet sitesine en fazla Ceyhun Eriş'in transfer edildiği gün girdikleri belirlendi.

Haberin Devamı

Yeşil beyazlı kulübün internet sitesi kurulduğu günden itibaren en çok ziyaretçiyi 2008 yılında gördü. Yaklaşık 4 yıl önce kurulan internet sitesine, 2006-2007 lig sezonunda günlük olarak ortalama 1000 ile 2000 arası giriş yaptı. En fazla giriş, Trabzonspor'dan transfer edilen Ceyhun'la anlaşmaya varıldığı gün oldu. Yeni transferlerden Theoue, Ceyhun ve Yusuf'un takıme katıldığı hafta olan 4-10 Şubat tarihleri arası ortalama 10 bin 500 kişinin ziyaret ettiği sitede, rekor 14 bin 292 ziyaretçiyle Ceyhun'un transfer edildiği gün kırıldı.

Ligin 2'nci yarısına kötü bir şekilde başlayarak oynadığı 4 maçtan da galibiyet alamayıp ancak transferleriyle gündemde kalan Konyaspor'un internet sitesi hakkında bilgi veren kulüp yetkilileri, şöyle dediler:

Haberin Devamı

"Resmi internet sitemiz bu seneye kadar fazla ilgi görmedi. Bu sezon art arda aldığımız mağlubiyetlere rağmen yeni transferlerimiz sayesinde ziyaretçi sayısı geçen yıla göre oldukça yüksek seviyelere yükseldi. Özellikle Ceyhun ile anlaşmaya vardığımız gün en fazla ziyaretçi tarafından giriş yapılan gün oldu. Kulübümüzle ilgili en yeni ve güncel haberler, anında sitemizde yayınlandığı için taraftarlarımız son durumu sitemizden takip edebiliyor."

Yetkililer, kulübün internet sitesini, 1 Nisan 2007 tarihinden itibaren toplam 1 milyon 742 bin 295 kişinin ziyaret ettiğini bildirdiler.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!