Cesedi bulunan emekli öğretmenin katili bulundu

Güncelleme Tarihi:

Cesedi bulunan emekli öğretmenin katili bulundu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2009 14:54

SAKARYA'nın Karasu ilçesi'nde 3 hafta önce yalnız yaşadığı barakasında çürümüş cesedi bulunan emekli ögretmen Hasan Oğuz'un cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayetle ilgili gözaltına alınan kayınbiraderi Hakan P. sorgulamasının ardından tutuklanırken, onu cinayete azmettirdiği öne sürülen bir kişi de gözaltına alındı.

Karasu İncilli Mahallesi'nde tek katlı barakasında yaşayan emekli ögretmen 62 yaşındaki Hasan Oğuz'un uzun süre ortada görünmemesi ve evinden de kokular yayılması üzerine komşuları polise haber verdi. Eve giren polis ekibi Oğuz'un çürümeye başlamış cesediyle karşılaştı. Cumhuriyet Savcılığının ön otopsisi sonrasında İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen emekli öğretmenin, başına yakın mesafeden tüfekle ateş edilerek öldürüldüğü belirlenince, polis Karasu'da araştırma yaptı.

Ekipler emekli öğretmenin bir süredir ayrı yaşadığı eşi F.O.’nun kardeşi 35 yaşındaki Hasan P.’yi gözaltına aldı. Bu kişi sorgulamasında eniştesini öldürdüğünü itiraf etti. İfadesinde eniştesi ile ablasının bir süredir ayrı yaşadığını belirterek, tarla anlaşmazlığı yüzünden aralarının açık olduğunu olay günü ve eve gelip konuşurlarken, çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü söyledi.

Mahkemeye sevk edilen kayınbirader tutuklanırken polis cinayeti azmettirdiği öne sürülen ve adı açıklanmayan bir kişiyi de gözaltına aldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!