Cennet, ilk mesajı babasına gönderdi

Güncelleme Tarihi:

Cennet, ilk mesajı babasına gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2006 00:00

İzmir’in Güzelyalı semtinde iki sabıkalı magandanın kavgası sırasında serseri bir kurşunun boynuna isabet etmesiyle ağır yaralanan İnönü Lisesi öğrencisi Cennet Uğuz, yaşam savaşını kazanmasının ardından ilk mesajını "Seni seviyorum" yazısıyla babası Osman Uğuz’a verdi.

Aile üyelerinden başka kimseyle görüşmesine izin verilmeyen Cennet Uğuz, keçeli kalemle yazı tahtasına babasına hitaben "Seni seviyorum" diye yazdı. Kızının yavaş da olsa düzelmeye başlamasına çok sevindiğini söyleyen baba Osman Uğuz, "Kızım ikinci hayatı için emeklemeye başladı. Bütün imkanlarımızla onun düzelmesi için mücadele edeceğiz. Bize en büyük acıyı yaşatan magandanın da bir an önce yakalanmasını ve en büyük cezaya çarptırılmasını istiyorum" dedi.

Olaydan sonra kaldırıldığı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Anestezi Yoğum Bakım Ünitesi’nde tedavisine devam edilen Cennet Uğuz, dün Nöroşirurji servisindeki odasına alındı. Hayati tehlikeyi büyük oranda atlattığı bildirilen Cennet Uğuz’un sağlık durumundaki ilerlemeye göre kafasındaki kurşunun çıkartılıp çıkartılmayacağına karar verilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!