Cenaze dönüşü kaza: 3 ölü, 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Cenaze dönüşü kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2012 09:34

Mardin’de bir yakınlarının cenazesine katıldıktan sonra İzmir’e dönen aynı aileden 9 kişinin bulunduğu minibüs, Konya’da kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada, 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 06.30 sıralarında Konya- Afyonkarahisar karayolunun 68’inci kilometresinde meydana geldi. Memleketleri Mardin’de bir yakınlarının cenazesine katıldıktan sonra inşaat işçisi olarak çalıştıkları İzmir’e dönen birbirleriyle akraba 9 kişinin bulunduğu Mehmet Turan yönetimindeki minibüs, kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı.

Kazada Şeyhmus Turan (56), Adnan Turan ve Zeynel Abidin Turan (40) hayatını kaybetti. Sürücü Mehmet Turan (44), Bahattin Turan (49), Abdullah Turan(30), Mehmet Turan (40), Alaaddin Turan (38) ve Mustafa Turan (63) yaralandı. Kazanın ardından çevre ilçelerden olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Şarampole savrulan yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralılar, daha sonra ambulanslarla Ilgın ve Kadınhanı Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Ölen 3 kişinin cenazesi ise otopsi yapılmak için Kadınhanı Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!