Cem Yılmaz'ın odası 400 euro

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmazın odası 400 euro
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2008 00:00

A.R.O.G. filminin Afyonkarahisar'daki çekimlerinin tamamlandığı bildirildi.

Haberin Devamı

A.R.O.G SETİNDEN FOTOĞRAFLAR

Emirdağ ilçesindeki Ömer Termal İşletme Müdürü Yalçın Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 47 gündür filmin çekimleri için kentte bulunan sanatçı Cem Yılmaz ve 120 kişilik film ekibinin, çekimleri tamamlayarak otellerinden ayrıldığını söyledi.
Ekibin otelde kaldığı süre boyunca özellikle hafta sonlarında teknik ekibin dışındaki, filmde rol alan sanatçıların otellerine geldiğini anlatan Özcan, Cem Yılmaz ve ekipteki diğer oyuncuların otelin özellikle kese, sauna ve kür merkezinin hizmetlerinden faydalandığını belirtti.

-CEM YILMAZ'IN KALDIĞI ODAYA TALEP ARTTI-

Özcan, Cem Yılmaz'ın kaldığı 232 nolu odadaki tüm eşyaların özel olarak İstanbul'dan getirildiğini vurgulayarak, Yılmaz'ın otelden ayrılmasının ardından bu odada kalmak isteyenlerin sayısında artış olduğunu dile getirdi.
Cem Yılmaz'ın bir hayranına odayı günlüğü 400 avroya kiraladıklarını aktaran Yalçın Özcan, ünlü oyuncular Zafer Algöz, Ali Taner Baltacı, Nil Karaibrahimgil, Ozan Güven, Özkan Uğur ve Hasan Kaçar'ın kaldıkları odaları da 200 avroya kiralamaya başladıklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!