CeBIT Bilişim’de gençlere kariyer fırsatı

Güncelleme Tarihi:

CeBIT Bilişim’de gençlere kariyer fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2006 09:47

SmartPRO, CeBIT Bilişim’de bu yıl da bilişim eğitimine ivme kazandıracak bir kampanyanın duyurusunu yapacak. Bilişim Zirvesi ve Forum@Bilişim kapsamında gerçekleştirilecek kampanyayla SmartPRO, ilk başvuran 100 kişiye, fiyatı 1.295 YTL olan eğitimleri 295 YTL fiyatla verecek.

Haberin Devamı

SmartPRO, Bilişim Zirvesi'06 Forum@Bilişim kapsamında, bilişim eğitimleri kampanyası gerçekleştirecek. İlk adımı, Bilişim Zirvesi'06 Forum@Bilişim’de 9 Eylül Cumartesi günü atılacak olan eğitimler, etkinliği takip eden ilk 3 hafta içinde 5’er günlük eğitimlerle devam edecek.

11-15, 18-22 ve 25-29 Eylül tarihleri arasında SmartPRO’nun Kadıköy’deki merkezinde katılımcılarla buluşacak olan eğitimler, Bilişim Zirvesi'06 Forum@Bilişim ve CeBIT Bilişim Eurasia’ya özel bir fiyatla, başvuru yapan ilk 100 kişiye verilecek. 295 YTL + KDV gibi bir fiyat avantajı ve önemli bir kariyer fırsatı sunan eğitimler, bilişim dünyasının deneyimli isimleri Ağ Danışmanı Cevdet Işıklıoğlu ve Teknoloji Direktörü Oğuzhan Örde’nin bilgi birikimiyle zenginleşecek.

SmartPRO Genel Müdürü Önder Eker, eğitimlerin dört ana başlıkta iki uzman tarafından verileceğini belirterek kişilere vakit kaybetmeden başvuru yapmaları tavsiyesinde bulundu. Kontenjanın 100 kişiyle sınırlı olduğunu, bu bağlamda hızlı hareket etmenin önem taşıdığını vurgulayan Eker, eğitim fiyatının ise Bilişim Zirvesi'06 Forum@Bilişim ve CeBIT Bilişim Eurasia’ya özel olduğunu ifade etti. Eğitimin ilk olarak Bilişim Zirvesi'06 Forum@Bilişim’de 9 Eylül Cumartesi günü katılımcılarla buluşacağını aktaran Eker, derslerin Cevdet Işıklıoğlu ve Oğuzhan Örde gibi iki uzman tarafından verileceğini, bunun da projenin en ayrıcalıklı noktalarından biri olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

EĞİTİM BAŞLIKLARI 

Eğitimler; MCSD.NET Microsoft Yazılım ve Web Uygulamaları Geliştirme Uzmanlığına Giriş, Network ve Yazılım Güvenliği, MCSE Microsoft Sistem Uzmanlığına Giriş ve CCNA Cisco Sertifikalı Network Yöneticiliğine Giriş olmak üzere 4 ana başlıkta düzenlenecek.

Eğitimler, Bilişim Zirvesi'06 Forum@Bilişim’den sonra 5’er günlük eğitimlerle SmartPRO merkezinde devam edecek. Önder Eker, başvuru ve kayıt için SmartPRO’dan Destan Özdemir’in 216-550 14 22 no’lu telefondan aranabileceğini veya www.smartpro.com.tr/bilisim2006 adresinden kayıt yapılabileceğini ifade etti. Eker, aynı zamanda eğitimlerle ilgilenen kişilerin CeBIT Bilişim Eurasia boyunca İnterpromedya ve SmartPRO "Bilişimde Kariyer Başvuru Noktaları" ile SmartPRO standlarından başvuruda bulunma şansı olduğunu sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!