Caz konseri

Güncelleme Tarihi:

Caz konseri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

Türk caz dünyasının en önemli bestecilerinden ve piyanistlerinden Aydın Esen ilk kez bir Türk plak şirketinden albüm çıkarıyor. Esen'in yeni albümü ‘‘Timescape’’in tanıtım konserleri ‘‘Jazz Online’’ adıyla bugün ve yarın saat 22.00'de Babylon'da gerçekleşecek.

Aydın Esen'in cazın sınırların zorladığı yeni albümü ‘‘Timescape’’ RH Pozitif'in Double Moon etiketiyle piyasaya çıkıyor. Esen bu albümde davulcu Steve Smith, bas gitarda Baron Browne ve vokallerde Rand K ile birlikte çağdaş ve elektronik çalışmalara ağırlık vermiş. Babylon'daki konserlerde Esen'e eşlik edecek isimlerse Baron Browne (bas), Randy Esen (vokal) ve Steve Smith (davul).

Bilet fiyatları: Tam 7 milyon, öğrenci 4 milyon TL.

Biletler tüm Vakkorama'lar, Nişantaşı Akusta, Beyoğlu Mavi Jeans ve Babylon gişesinden temin edilebilir.

Babylon Performans Merkezi, Şeyhbender Sok. 3, Asmalımescit-Tünel, Beyoğlu. Tel: (0212) 292 73 68

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı ve Pozitif işbirliyle düzenlenen ve geliri deprem bölgesindeki rehabilitasyon çalışmalarına aktarılacak olan ‘‘17 Ağustos'u Hatırlayalım’’ konserlerinin bu haftaki konukları Fatih Erkoç (trombon, vokal), Selçuk Sun (piyano), Cemal Serezoğlu (bas) ve Melih Çetiner'den (davul) oluşan Fatih Erkoç Quartet. Konser 31 Ekim Pazar günü saat 18.00'de Babylon'da gerçekleşecek.

Bilet fiyatları: 4 milyon TL.

Biletler Babylon gişesinden temin edilebilir.

Babylon Performans Merkezi, Şeyhbender Sok. 3, Asmalımescit-Tünel, Beyoğlu. Tel: (0212) 292 73 68

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!