Çatışma anı güvenlik kamerasında

Güncelleme Tarihi:

Çatışma anı güvenlik kamerasında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 22:27

KADIKÖY Kalamış’ta, iş adamı Erdal Acar’a olduğu iddia edilen cafede, geçtiğimiz Mart ayında yaşanan 2 kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı çatışma güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

İŞTE SANİYE SANİYE O ÇATIŞMA

Çatışmaya ait görüntülerde, Gökmen B. olduğu belirlenen kişinin kafeye girmesi ile hareketlilik başlıyor. Bu sırada masada oturan Yaşar A., ayağa kalkarak silahını beline saklıyor ve Gökmen B'yi yanına çağırıyor. Kafe girişinde toplanan kalabalık arasında yer alan Gökmen B, arkadaşı Tarık C, Yaşar A’nın kardeşi Muhittin A’nın bacağına ateş ediyor. Tarık C, daha sonra kendisine engel olmaya çalışan Yaşar A’yı da göğsünden vuruyor. Ayağından yaralanan Muhittin A, yere düşen ağabeyinin silahını alarak, kendisini darp etmeye çalışan Gökmen B’yi arkadan vurarak öldürüyor.

İLK DURUŞMADA TUTUKLU SANIK KALMADI

Kadıköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık Muhittin A. ve taraf avukatları katıldı. Duruşmaya haklarında yakalama kararı bulunan Ömer Faruk Ç, Tarık C, Serdar C. ve Doğan Y’nin ise avukatları katıldı. Tanıkların dinlenmesinden sonra mahkeme heyeti, yakalama kararı bulunan sanıkların infazının beklenmesine, olay sırasında kamera görüntülerinin kaydedildiği CD’lerin TÜBİTAK’a gönderilerek incelenmesine karar verdi. Davada tek tutuklu sanık Muhittin A’nın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!