Caroline, Prens'in sevgilisi olmadı

Güncelleme Tarihi:

Caroline, Prensin sevgilisi olmadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2003 01:24

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail'in ‘‘Turkish Delight’’ başlığıyla verdiği haberde Prens Andrew'nun sevgilisi Caroline Stanbury'yi Türk işadamı Cem Habib'e kaptırdığı iddia edilmişti. Hürriyet'e bir açıklama yapan Habib, iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail, geçtiğimiz günlerde Prens Andrew'nun sevgilisi olduğu iddia edilen 26 yaşındaki eski model Caroline Stanbury'nin Türk işadamı Cem Habib ile nişanlandığı haberine yer verdi. Gazetede Prens'in sevgilisini bir Türk’e kaptırdığı şeklinde sunulan haber, İngiltere'nin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. İngiliz gazetesi, Stanbury'nin Cem Habib ile nişanını ilan ettiğini, Ürosan Mobilya'nın ortaklarından İzzet Habib'in kardeşi olan Cem Habib'in de önümüzdeki temmuz ayında doğum yeri İstanbul'da İngiliz sosyetesinin önde gelen isimlerinin katılacağı bir törenle dünyaevine girmeyi planladığını yazdı. Gazete, Stanbury'nin ağzından çiftin bir lokantada nasıl tanıştığını da yazdı. Habere göre ‘‘ilk bakışta aşk yaşandı’’ ve Habib, Stanbury'nin masasına bir şişe şampanya göndererek dikkat çekmeyi başardı.

ŞAMPANYA GÖNDERMEDİM

Haberin Dail Mail'de bu şekilde yayınlanmasından sonra Cem Habib, Hürriyet'in sorularını yanıtladı. Haberde yanlışlıklar olduğunu belirten Cem Habib, şunları söyledi:

‘‘Burada da sistem aynen Türkiye'deki gibi yürüyor. Prens ile Caroline'in birlikte görüntülenmesinin ardından haberin altına olmayacak şeyler yazdılar, Caroline'i bir anda Andrew'nun sevgilisi ilan ettiler. Oysa Caroline, aynı Türkiye'de olduğu gibi tanınmış bir ailenin kızı. Gazetelerde, tanınmış bir aileye mensup olmasından dolayı fotoğrafları çıkıyor. Yine ünlü bir aileye mensup olduğu için sık sık özel davetlerde görünüyor. Oyuncu ya da model de değil. Yaklaşık iki yıldır birlikteyiz. O haberde tanışma öykümüz Caroline'in ağzından yazılmış. Kendisi böyle bir açıklama yapmadı, ikimiz de gazeteye herhangi bir konuda bilgi vermedik. Bir lokantada tanıştığımız doğru, ama söylendiği gibi şampanya göndermedim. Orada tanıştık, arkadaş olduk. Sonra flörte döndü. Bir hafta önce de evlenme teklif ettim. Haberde yazıldığı gibi Caroline'in din değiştireceği, Musevi olacağı da doğru değil. Benim hiç böyle bir talebim olmadı, konusu bile geçmedi. Düğün tarihi kesinleşmedi ama elbette Türkiye'de, ailemin ve dostlarımın katılabileceği bir törenle evlenmek isterim...’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!