‘Çantanız patladı, gelip alın’

Güncelleme Tarihi:

‘Çantanız patladı, gelip alın’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2008 09:04

GAZİANTEP’te bir banka bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba uzmanı tarafından patlatılan çantadan iplik, boncuk ve bir cep telefonu çıktı. İnceleme sırasında çalan cep telefonunu açan polis, arayan sahibine, “Alo çantanız patladı, merkeze gelip telefonunuzu alın” dedi.

Haberin Devamı

Gaziler Caddesi girişinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir bankın üzerine bırakılan kadın çantasını gören çevredekiler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, bomba olabileceği ihtimali üzerine çevrede geniş güvenlik önlemi aldı, bomba imha uzmanı çağırdı. Sahipsiz çanta fünye ile patlatıldı, içinden iplik, boncuk ve bir cep telefonu çıktı. Polis ekipleri inceleme yaparken, patlatılan çantanın içinden çıkan cep telefonu çaldı. Telefonu açan bir polis, çantanın sahibine, “Alo, çantanız patladı, Şahinbey Emniyet Müdürlüğü’ne gelip telefonunuzu alın” dedi.

Çantanın sahibinin 45 yaşındaki Kamile Çelik olduğu öğrenildi. Çolak'ın, alışveriş yaptıktan sonra dinlenmek için banka oturduğu ve çantasını unuttuğu ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!