Cansu Dere terapiye başladı

Güncelleme Tarihi:

Cansu Dere terapiye başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2012 10:35

Aşktan yana yüzü gülmeyen Cansu Dere, kendini terapiye aldı. Tek başına Maldivler'e giden ünlü model burada sürekli meditasyon yapıyor.

Haberin Devamı

CANSU DERE'NİN MALDİVLER TATİLİNDEN FOTOĞRAFLAR

İNZİVAYA ÇEKİLDİ

Angelına Jolie, Madonna ve Jennifer Lopez gibi yıldızların arınmak için tercih ettiği 'meditasyon tatili' modasına; Cansu Dere de uydu. Uzatmalı aşkı Cem Yılmaz'ı yakın dostu Ahu Yağtu'ya kaptıran ve ardından başladığı Cem Aydın ilişkisi de umduğu gibi sonuçlanmayan ünlü model, kendini terapiye aldı. Uzun süredir Türkiye'de görünmeyen Cansu Dere'nin Maldivler'de olduğu ortaya çıktı.

8 BİN EURO

Egzotik ülkeye tek başına giden Cansu Dere, burada okyanusa karşı yapılan yoga ve meditasyon kurslarına katılıyor. Maldivler'de sade bir halde dolaşan model; burada bol bol fotoğraf çekiyor. Cansu Dere; çektiği birbirinden güzel fotoğrafları da son dönemin en gözde sosyal paylaşım sitelerinden instagram'a yüklemeyi ihmal etmiyor. Bu arada Maldivler'deki 'arınma tatilleri' yaklaşık 8 bin euro'dan başlıyor.

Haberin Devamı

CANSU DERE İLE CEM AYDIN BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ - FOTO GALERİ

FOTOĞRAFLAR İNSTAGRAM'DA

Cansu Dere, tek başına çıktığı Maldivler tatilinde çektiği birbirinden güzel ve huzur dolu fotoğrafları; instagram adlı sitede paylaştı.

Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu ile evlendiği günün ertesinde televizyoncu Cem Aydın ile aşkını ilan eden Dere'nin yüzü; bu ilişkide de gülmemişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda ayrıldı. Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu ile evlendiği günün ertesinde televizyoncu Cem Aydın ile aşkını ilan eden Dere'nin yüzü; bu ilişkide de gülmemişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda ayrıldı. (Takvim) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!