Canlı yayında rahatsızlandı

Güncelleme Tarihi:

Canlı yayında rahatsızlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2012 12:39

Ahmet Çakar, Ömer Çavuşoğlu, Rasim Ozan Kütahyalı ve Göktuğ Sevinç ile birlikte hazırlayıp sunduğu "Derin Futbol" adlı program sırasında rahatsızlandı.

Reklama giren program erken bitirilirken, Çakar kalp krizi şüphesiyle ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

AHMET ÇAKAR CANLI YAYINDA RAHATSIZLANDI / WEB TV

Çakar'ın çekilen elektrokardiyografide kalbi ile ilgili bir sorun olmadığının tespit edildiği belirtildi. Tedavisi süren Çakar'ın yüksek tansiyon sebebiyle rahatsızlandığı öğrenildi.

Hastane önünde basın mensuplarını bilgi veren Göktuğ Sevinç, Ahmet Çakar'ın program sırasında fenalaştığını ve yürümekte güçlük çektiğini belirterek, "Kendi isteğiyle bu hastaneye getirdik. Şu an ciddi bir sorunu yok. Tetkikler devam ediyor" dedi.

AHMET ÇAKAR HASTANEYE KALDIRILDI / WEB TV

Çakar'la aynı televizyon programına katılan Rasim Ozan Kütahyalı “Ahmet Çakar'ın hayati tehlikesi yok. Sağlık durumu iyi. Sosyal medyada dolaşan 'Ahmet Çakar öldü' gibi yalanlara kimse itibar etmesin” dedi.

Çakar, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden ambulansla Maslak Acıbadem Hastanesine nakledildi. Çakar, ambulansa bindirilirken sedye üzerinden basın mensuplarına el salladı.

ÇAKAR HASTANEYE BÖYLE KALDIRILDI / FOTO GALERİ 

                                                                 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!