Canavar dayı sustu

Güncelleme Tarihi:

Canavar dayı sustu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bakırköy - Altınlarını çalmak için ablasının Bahçelievler'deki evine girdiği, 15 yaşındaki yeğeni D.A'ya tecavüz edip öldürdüğü iddiasıyla yargılanan ve idamı istenen Zeki Tirtom mahkemede ifade vermedi.

Bakırköy 1.Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada davacı D.A'nın annesi Semiha A. ve babası Ökkeş A. ile tutuklu sanık Zeki Tirtom hazır bulundu. Daha önceki duruşmalarda da ifade vermeyen Tirtom hakimin ısrarlı sorularına rağmen konuşmadı. Çocuğu, kardeşi tarafından öldürülen anne Semiha A. ise duruşma boyunca gözyaşı döktü.

İddianamede, Tirtom’un ablası Semiha A.'ya ait altınları çalmak için eve girdiği, altınları bulamayınca yeğeni D.A.'ya tecavüz edip, boğazını keserek öldürdüğü belirtiliyor.

Eve hırsız girdiği izlenimini vermek için kendini de bıçakla yaralayan canavar dayı hastanede tedavisi yapıldıktan sonra polise verdiği ifadede suçunu itiraf etmişti.

Mahkeme heyeti, Adli Tıp Kurumu'ndan Tirtom'un akli dengesinin yerinde olup olmadığını öğrenmek amacıyla istenen raporun beklenmesine, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!