Çanakkale'yi yasa boğan kaza

Güncelleme Tarihi:

Çanakkaleyi yasa boğan kaza
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2012 17:27

ÇANAKKALE’nin Bayramiç İlçesi’nde, içinde bulundukları çift kabin kamyonetin, genişletme çalışmaları yapılan yolda mıcıra kapılıp kontrolden çıkarak takla attığı kazada, Bayramiç Belediye Meclis üyesi CHP’li 55 yaşındaki Reşit Tümer, AK Parti’li Meclis üyesi Mehmet Özer ve işadamı 56 yaşındaki Hidayet Bayındır öldü, 2 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, Bayramiç- Ezine karayolunun 20’nci kilometresindeki Çavuşköy Mevkii’nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Bir meşrubat firmasının bayiliğini yapan 61 yaşındaki Mehmet Özer, yönetimindeki çift kabin kamyonetle, Bayramiç’ten Ezine yönüne giderken, genişletme çalışmalarının yapıldığı yolda ön lestiğini mıcıra kaptırdı. Kontrolden çıkan kamyonet, savrulup takla attı ve şarampole yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücüler jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kaza yerine gelen sağlık görevlileri, araçta bulunan nakliyeci işadamı Hidayet Bayındır’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Araçta bulunan Bayramiç Belediye Meclis üyesi CHP’li Reşit Tümer, sürücü Mehmet Özer ile tercüman 37 yaşındaki Mücahit Yediyıldız ve Romanya uyruklu 37 yaşındaki Derin Egven, ambulanslarla Ezine Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Tedaviye alınan yaralılardan CHP’li Tümer de yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Başına aldığı darbelerle ağır yaralandığı belirlenen Mehmet Özer, ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak Özer de yaşam mücadelesini kaybetti.  Yaralıların tedavisi ise sürüyor.

 

Çanakkaleyi yasa boğan kaza
Çanakkaleyi yasa boğan kaza
Çanakkaleyi yasa boğan kaza
AK Parti’li Özer, CHP’li Tümer ve işadamı Bayındır kazada vefat etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!