Camiden ayakkabı çalmaktan vazgeçmiyor

Güncelleme Tarihi:

Camiden ayakkabı çalmaktan vazgeçmiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2009 10:01

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, geçen ay namaz kılar gibi yaptığı camide ayakkabı çalarken güvenlik kamerası tarafından görüntülenen kişi, bir başka camiden ayakkabı çalarken suçüstü yakalandı. Zanlının 11 sabıkası olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Davutdede Mahallesi'ndeki Davutdede Camisi'nde meydana gelen olayın ardından harekete geçen güvenlik güçleri, güvenlik kamerası kayıtlarından yararlanarak, zanlının hırsızlık suçundan 11 sabıkası bulunan Musa G. olduğunu tespit etti.

Meydancık Mahallesi'ndeki Meydancık Camisi'ne giren Musa G'yi takip eden Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, camiden çaldığı iki çift ayakkabıdan birini giyen, diğerini yanındaki poşete koyan bu kişiyi suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan zanlının, camiden ayakkabı çaldığını, bu ayakkabıları daha sonra sattığını söylediği öğrenildi.

Zanlının, sorgulamasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Musa G, geçen ay, akşam namazı sırasında Davutdede Camisi'ne girerek, ayakkabılığın yakınındaki bir yerde namaza durmuştu.
Caminin güvenlik kamerası görüntülerinde secdeye eğilip kalkarken çevresini gözetlediği ve namaz kurallarına uymadığı için imam tarafından uyarıldığı anlaşılan zanlı, bulunduğu bölümde namaz kılan kişilerin ayrılmasından sonra ayakkabılıktan aldığı bir çift ayakkabıyı ceketine gizleyerek camiden çıkmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!