Çakmacı Fenerliler yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Çakmacı Fenerliler yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 15:05

FENERBAHÇE Spor Kulübü’nün renklerinde hazırladıkları çakma promosyon ve taraftar ürünlerini lisanslı diye satan 4 kişi gözaltına alındı. Çakmacıların ofisine yapılan operasyonda Beşiktaş ve Trabzonspor’un çakma ürünleri de ele geçirildi.

Haberin Devamı

Çakmacı Fenerliler yakalandı
Fenerbahçe Spor Kulübü 2013 yılında bir şirketle kulübün dergisinin satışı için anlaşma yaptı. Şirket dergileri tele-satış yöntemiyle pazarladı. Fenerbahçe 2014’te şirketle olan sözleşmesini fesh etti. Ancak şirket yetkilileri Fenerbahçe üyelerini sonu 1907 ile biten telefonlardan aramayı sürdürdü. Satış temsilcileri kulüp üyelerine Fenerbahçe’nin zor durumda olduğunu söyleyerek sözde destek amaçlı ürünleri ederinden 5 misli fazla paraya pazarladı.

Şirketin yasadışı faaliyetlerinden haberdar olan Fenerbahçe Spor Kulübü avukatları aracılığıyla Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne başvurdu. Mali Suçlar polisi dün tele-satış şirketinin merkezi ile yöneticiler A.A, B.G, T.K ve A.A’nın evlerine operasyon düzenledi. Dört yönetici gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Şirket merkezinde Fenerbahçe’nin yanısıra Beşiktaş ve Trabzonspor kulüplerinin sahte ürünleri de bulundu. Ürünlere el konuldu. Şirket yetkililerinin bilgisayarlarında, Fenerbahçe kulübü üyelerinin iletişim bilgilerinin bulunduğu belirlendi.

Operasyon kapsamında ifadeleri alınan arama merkezi çalışanları şirketin yöneticilerinin talimatıyla ürünleri sattıklarını söyledi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 5 üyesi operasyonun ardından gözaltına alınan kişilerden şikâyetçi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!