Çakır gazetecilere saldırdı

Güncelleme Tarihi:

Çakır gazetecilere saldırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2006 00:00

Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ı Oktay Kaynarca, Anadolu Kavağı'nda bir genç kızla birlikte yemek yerken görüntülenince gazetecilere saldırdı.

Haberin Devamı

"Kuş Dili" dizisinin çekimi için Anadolu Kavağı'na giden gazeteciler, çekim yerinin yakınlarında bir balıkçıda Oktay Kaynarca ile birlikte yemek yediği genç kızı farketti. Kanal D'de yayınlanan "Canlı Canlı" magazin programı muhabiri Deniz Altuntaş ile Bugün Gazetesi muhabiri Okan Işık'ın çekim yaptığını farkeden Oktay Kaynarca, dizi oyuncusu Selçuk Yöntem'le birlikte gazetecilerin üzerine yürüdü.

Bu sırada dizi ekibi de olayı farketti. Dizi ekibinin de olay yerine gelmesiyle daha da cesaretlenen Kaynarca, gazetecilere silahını göstererek "O görüntüleri vermezseniz, buradan çıkamazsınız" diye tehdit etti. Gazeteciler görüntüleri vermek istemeyince de emirler yağdırarak dizi ekibini gazetecilerin üzerine saldırttı. Bu sırada olay yerindeki polisler, kavgaya müdahale etmezken, iki muhabir dizi ekibi ve Oktay Kaynarca tarafından tartaklandı.

Haberin Devamı

Paşabahçe Karakolu'na giderek Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem'le birlikte dizi ekibinden şikayetçi olan Deniz Altuntaş ile Okan Işık, daha sonra Beykoz Devlet Hastanesi'nden rapor aldı. Altuntaş ile Işık, saldırı anının kasetinin zorla ellerinden alındığını belirtti.

Her ÅŸeyi inkar etti
Olayın ardından "Canlı Canlı" programının sorumlusu Bilal Özbilge, Oktay Kaynarca'yı telefonla arayarak neden böyle davrandığını sordu. Kaynarca, muhabirleri yalancılıkla suçlayarak her şeyi reddetti. Ünlü sanatçı, Kanal D mikrofonunu görmediğini, tartaklamanın olmadığını ve muhabirlerin de kendilerini tanıtmadığını iddia etti.

Çakır gazetecilere saldırdı

"Canlı Canlı" programının sorumlusu
Bilal Özbilge, Oktay Kaynarca'ya neden
böyle davrandığını sordu.


Çakır gazetecilere saldırdı
Â
Çakır gazetecilere saldırdı
Â
Çakır gazetecilere saldırdı

"Canlı Canlı" programı muhabiri Deniz Altuntaş ile Bugün Gazetesi muhabiri Okan Işık,
haber görüntülerini çekerken Oktay Kaynarca ve arkadaşlarının saldırısına uğradı.

Haberin Devamı

Çakır gazetecilere saldırdı

Oktay Kaynarca, geçtiğimiz yıl da Princess Otel'e bir bayan arkadaşıyla
birlikte girerken objektiflere yakalanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!