Çakar: Terlik meselesi çok büyütüldü

Güncelleme Tarihi:

Çakar: Terlik meselesi çok büyütüldü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2001 16:17

TBMM İdare Amiri Ahmet Çakar, Meclis'e 30 çift terlik alımının çok büyütüldüğünü bildirerek, ``Bu meselenin bu derece büyütülüp başımıza balyoz gibi vurulmasının hiçbir anlamı yoktur. TBMM`ye böyle basit sebeplerle saygısızlık yapılmasını da kınıyorum`` dedi.

Haberin Devamı

Çakar, TBMM Genel Kurulu`nda yaptığı açıklamada, bazı medya kuruluşlarında ``Meclis`e 30 takunya alındığına`` ilişkin haberler yeraldığını anımsattı. TBMM Ana Bina`da, muhalefet kulisinin altında bulunan mescide milletvekillerinin isteği üzerine 30 çift terlik alındığını ifade eden Çakar, şöyle konuştu:

``Bunlara KDV dahil 88 milyon 500 bin lira ödenmiştir. Halkla İlişkiler ve diğer Meclis bölümlerinde, sosyal ihtiyaçlarla ilgili TBMM harcama yapar. Eğer bir mescidimiz var ve burada milletvekili veya personel namaz kılıyorsa, oraya ister istemez terlik gerekir.

Milletvekillerimizin talebi üzerine Satın Alma Müdürlüğü`nce 30 çift terlik alınmıştır. Bu meselenin bu derece büyütülüp başımıza balyoz gibi vurulmasının hiçbir anlamı yoktur. TBMM`ye böyle basit sebeplerle saygısızlık yapılmasını da kınıyorum.``Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!