Çadırda taziye

Güncelleme Tarihi:

Çadırda taziye
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2011 00:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, annesi Tenzile Erdoğan’ın vefatı nedeniyle Başbakan Tayyip Erdoğan’a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, dün saat 15.55’de Erdoğan’ın İstanbul Kısıklı’daki evine geldi. Taziyeye CHP Genel Başkan yardımcıları Erdoğan Toprak, Gürsel Tekin ve Akif Hamzaçebi de katıldı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu evinin bahçesine kurulan çadırda karşıladı. Hurma ve lokum ikram edilen konuklara Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan da eşlik etti. Okunan Kuran-ı Kerim’in ardından hep birlikte dua edildi. 20 dakika süren ziyaretin ardıdan Kılıçdaroğlu’nu arabasına kadar geçiren Erdoğan konuklarını el sallayarak uğurladı. İbrahim Tatlıses ile futbolcular Emre Belözoğlu ve Okan Buruk da taziye ziyaretine geldi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ / WEB TV

Çadırda taziye


Peres’ten mesaj

İSRAİL Cumhurbaşkanı Şimon Peres, Başbakan Erdoğan’a taziye mesajı gönderdi. Peres mesajında, “Sevgili annenizin vefatı büyük üzüntüyle karşılandı. Kendi deneyimimle, derin yas duygusunu, insanın kendini öksüz kalmış gibi hissetmesini ve kaybınızın yol açtığı sınırsız acıyı çok iyi biliyorum. Bu yaslı günlerde en içten başsağlığı dileklerimi lütfen kabul buyurunuz. Merhumenin huzur içinde yatmasını ve anısının her zaman değerle yadedilmesini dilerim” dedi.

Haberin Devamı

Taziye ziyaretinden fotoğraflar

BAŞBAKAN ANNESİNİN MEZARINI ZİYARET ETTİ / WEB TV

BAŞBAKAN VATANDAŞLARIN TAZİYELERİNİ KABUL ETTİ / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!