Büyük tepki çekmişti! Gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 12:47

Şişli’de evraklarını isteyen trafik polisine küfür ve tehdit ederek kaçan taksici E.V. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Büyük tepki çekmişti Gözaltına alındı
Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğinde görevli polis memuru bağlı 89 U.S.T, Aytekin Kotil Caddesinde, araç arızalandığını, trafiği engellediğini gördü. Arızalı aracın arkasında oluşan trafiği açmak için diğer şeritte bekleyen araçları yönlendirdi. Bu sırada 34 TFP 94 plakalı taksi şoförüne beklemesini, trafik biraz açıldıktan sonra geçmesine müsade edeceğini söyledi. Taksi şoförü 3-4 araç geçtikten sonra polis memuruna "Hadi kardeşim sizi mi bekleyeceğiz" diye bağırdı.

Polis memuru sakin olmasını, yoğunluk azalınca geçebileceğini söyledi. Bu sözlere iyice öfkelenen taksi şoförü aracından inerek, babasının savcı olduğunu söyleyip polise tehdit, hakaret ve küfür etti. Polis memuru bu tavır üzerine taksiciye aracında evrakları hazırlamasını istedi. Taksi şoförü tekrar hakaret ve küfür ederek olay yerinden kaçtı. Polis memuru plakasını aldığı taksi şoförünün yakalanması için ekiplere bilgi verdi. Olaydan bir süre sonra aynı trafik polisi, taksiciyi Aytekin Kotil Caddesi Cevahir AVM Otopark girişinde gördü. Araçtan inmesini ve evrakları getirmesini istedi. Taksi şoförü evrakları vermeyince trafik ekibi tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Adının E.V. olduğu belirlenen taksici hakkında görevli memura mukavemet, hakaret, tehdit, görevini yapmasını engellemek suçlarından adli işlem yapıldı. E.V ‘ye 470 TL idari para cezası uygulanarak serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!