Büyük ikramiye gezici bayii çiftten

Güncelleme Tarihi:

Büyük ikramiye gezici bayii çiftten
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2001 00:00

Haberin Devamı

Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel çekilişinde, 3 trilyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği yarım biletlerden birini, İzmirli gezici bayiler Neşe ve Remzi Kırmızı çiftinin sattığı ortaya çıktı.

Neşe ve Remzi Kırmızı çifti, 4758783 numaralı yarım bileti 30 Aralık Cumartesi günü sattıklarını söylediler. 18 yıldır gezici bayi olarak Milli Piyango bileti sattığını anlatan Remzi Kırmızı (50), eşi Neşe Kırmızı'nın da bayi ruhsatı olduğunu ve sadece yılbaşı çekilişlerinde satış yaptığını belirtti.

2 çocuklu çift, Bornova İlçesi'nde Ege Üniversitesi Hastanesi önünde ve Konak İlçesi Bahçelievler üstgeçidi çevresinde dolaştıklarını kaydederek, ''Seri ya da paket olarak bilet alan müşterilerimiz var. Şanslı bileti de böyle bir paket içinde vermiş olabileceğimizi sanıyoruz'' dedi.

Kırmızı, yılbaşı çekilişinde 15-16 milyar liralık bilet satışı gerçekleştirdiklerini belirterek, '' 4-5 yıl önceki çekilişte de 88 milyarlık büyük ikramiyenin biletini ben sattım. İkinci kez büyük ikramiye çıkan bileti satmaktan mutluluk duyuyorum'' diye konuştu.

Neşe Kırmızı ise biletin, Bornova İlçesi'nde satılmış olma ihtimalinin yüksek olduğunu kaydederek, ''Talihliden bir beklentimiz yok. Sadece hayırlı olmasını diliyoruz. Bir de işsizliğin yüksek olduğu ülkemizde, bu önemli parayı iş sahası yaratarak değerlendirmesini istiyoruz''dedi.

Kırmızı çifti, kendilerine ayırdıkları tek çeyrek biletle ise sadece amorti kazandıklarını belirtti. Piyango bileti satarak kazandıkları gelirin dışında hiçbir gelire sahip olmadıklarını anlatan Kırmızı çifti, ''En büyük varlığımız sağlığımız ve 2 çocuğumuz. Keşke bu bilet bizde kalsaydı diye düşünmüyoruz. Şansı olan kazanır''dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!