Büyük ikramiye 3 TL'lik kupona çıktı

Güncelleme Tarihi:

Büyük ikramiye 3 TLlik kupona çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2010 14:35

SÜPER Loto'nun dün akşam gerçekleştirilen çekilişinde 11 milyon liralık ikramiye, İzmir'in Balçova İlçesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunun marketindeki makineden oynanan 3 TL'lik kupona çıktı. Talihli ortaya henüz ortaya çıkmazken, kuponun oynandığı bayi çalışanı Mustafa Karancak, sürekli olarak kendilerinden şans oyunları oynayan orta yaşlı bir kişinin talihli olabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

6 haftadır devreden Süper Loto'da 11 milyon 1683 TL'ye ulaşan ikramiyenin talihlisinin kuponu, İzmir'in Balçova İlçesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonundaki marketten oynadığı ortaya çıktı. Makineden oynanan 3 TL'lik kuponla tek başına 6 rakamı tutturan talihlinin Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ya da hastane yakınlarında çalışan biri olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Kuponun oynandığı bayi çalışanı Mustafa Karancak, sürekli olarak kendilerinden şans oyunları oynayan orta yaşlı bir kişinin talihli olabileceğini söyledi. Karancak, “Dün öğlen saatlerinde gelen bir kişi 2 TL'lik kendi oynadığı kuponu verdi, 5 TL uzattı. Ben para üstü verecekken 3 TL'likte makineye oynatmamı istedi. Sürekli gelen birisi eğer birkaç gün içerisinde gelmezse kesin odur. Eğer o ise hayırlısı olsun” dedi.

Kazanan talihliden bir beklentisi olmadığını ifade eden Karancak, “Hayalini bile kuramayacağım çok büyük para. Gönlünden koparak yardımda bulunursa mutlu olurum. Ekonomik sıkıntılarım bir nebze olsun azalır. Vermezse de canı sağ olsun. Sonuçta kendi şansıyla kazandığı para” diye konuştu.

İstasyonda bulunan makineden her hafta ortalama 3 bin TL'lik oyun oynandığını ifade eden İşletme Müdürü Mehmet Turhan ise “Süper Loto'yu, Sayısal Loto'yu ben de sürekli olarak oynuyorum. Bir keresinde Kazı-Kazan'dan ikramiye kazanmıştım onun dışında kazandığım bir şey yok. Son günlerde sanki içime doğdu arkadaşlara kuponlara dikkatli bakmalarını söylüyordum. Bundan önce bu makineden 5 tutturan çok oldu ama ilk kez 6 tuttu. Şimdiye kadar kazandırdığımız en büyük ikramiye bu” dedi. Kazanan talihlinin kamera görüntülerinin güvenlik kamerasında mutlaka bulunduğunu ancak kimin olabileceğini tahmin etmenin mümkün olmadığını sözlerine ekleyen Turhan, “Umarım para, talihlisine hayırlı olur, güzel, hayırlı işlerde kullanılır” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!