"Buyrun ben Başbakan, nasıl yardım edebilirim"

Güncelleme Tarihi:

Buyrun ben Başbakan, nasıl yardım edebilirim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2008 19:24

Diyarbakır'da bir GSM şirketinin çağrı merkezinin açılışını yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kontör yüklemek için arayan vatandaşın çağrısına cevap verdi.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan Diyarbakır'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapımı tamamlanan yanık merkezinin ek binasının açılışını yaptı. Erdoğan, daha sonra Şanlıurfa Yolu üzerinde bulunan 
bir GSM şirketinin çağrı merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Bin kişinin istihdam edildiği çağrı merkezinin kurdelesini kesen başbakan Recep Tayyip Erdoğan çağrı merkezi salonunu dolaşırken merkeze gelen telefona cevap verdi. Telefonu cevaplayan Başbakan Erdoğan, "Alo buyrun. Ben Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. Talebinizi alalım, ama çok fazla şeylerde istemeyin" dedi. Çağrı merkezini arayan vatandaş ise bir süre şaşkınlık içinde kalarak, telefona çıkan kişinin Başbakan olduğundan emin olmadığı için "Aslında ben kontör yüklemek için aramıştım. Neyse daha sonra ararım" dedi.

Açılışı gerçekleştiren Başbakan Erdoğan, daha sonra otobüsün üzerine çıkarak burada toplanan yaklaşık 300 kişilik partiliye seslendi. Erdoğan'ın konuşma yapacağı başbakanlığa ati otobüsün üzerine çıkılan demir kapağın önüne kurşun geçirmez bir çelik zırh konuldu. Daha sonra otobüsün üzerine çıkarak partililere seslenen Erdoğan, konuşmasını bu çelik kalkan'ın arkasından yaparak sürdürdü.

Erdoğan, "Bugün Diyarbakır'da bizim için anlamlı bir gün. Dicle Üniversitesi 2008-2009 akademik yılının açılışını yaptık. Ve yine Diyarbakır'da önemli modern bir çağrı merkezimizin açılışını yaptık. Bu konuda Turkcell grubuna da Diyarbakır'ı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. 2009 yılı sonu itibariyle burada bin kadar nitelikli eleman istihdam edilecek. Sizlere de burada toplandığınız için bir merhaba demek istedik. Sağ olun hepimize teşekkür ediyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!