Bursa Valisi köprüden atlamak isteyen adamı kolundan yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Bursa Valisi köprüden atlamak isteyen adamı kolundan yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 16:25

Bursa’da evine tüp alamadığı için bunalıma girip köprülü kavşakta intihara kalkışan adamı tesadüfen olay yerinden geçen Bursa Valisi İzzettin Küçük kolundan yakalayıp aşağıya indirdi. Köprüdeki adam Bursa Valisi İzzetin Küçük’ü karşısında görünce inanmadı. Köprüden atlamak üzereyken şahsı kolundan yakalayıp bırakmayan Bursa Valisi Küçük ise adamı, sağlık ekipleri ve polislere teslim etti. 

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, eşinin istediği tüpü almaya para bulamayan M.Ç. bunalıma girip Yıldırım ilçesindeki Gökdere Köprülü Kavşağına çıkarak intihara teşebbüs etti. Köprü demirlerinden sarkıp polislerle pazarlığa başlayan M.Ç. "Yaşamak istemiyorum. Evime tüp dahi alamıyorum" dedi. 

O sırada tesadüfen olay yerinden geçen Bursa Valisi İzzettin Küçük, köprü üzerindeki adamı görüp yakın korumalarına ve şoförüne durmalarını söyledi. Makam aracından inerek intihar etmek isteyen kişinin yanına giden Küçük, bir süre konuştuktan sonra M.Ç.’yi kolundan yakaladı. İntihara kalkışan şahsı ikna ettikten sonra polis ve sağlık ekiplerine teslim eden Vali Küçük, tekrar makam aracına binerek programına devam etti.

Sağlık kontrollerinin ardından ifadesine başvurulan M.Ç.'ye valilik tarafından yardımcı olundu. Ölümden dönen şahıs ise bir gün sonra Bursa Valisini makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!