Bursa Bilişim Fuarı 3 Mart’ta

Güncelleme Tarihi:

Bursa Bilişim Fuarı 3 Mart’ta
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2007 10:57

Batı Anadolu’nun en büyük, en kapsamlı bilişim teknolojileri fuarı ve iş platformu Bursa Bilişim, bu yıl 3 - 7 Mart tarihleri arasında, TÜYAP Bursa Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Teknolojideki yenilikleri Anadolu’ya taşıyan fuar, bu yıl, “Kurumsal İş Çözümleri” ve “Tüketici Elektroniği” olmak üzere iki ana bölümde toplanıyor.

Haberin Devamı

Fuar süresince bilişim şirketleri, bünyelerinde bulundurdukları Microsoft, IBM, Sony, Panasonic, Siemens, HP, Cisco ve Logo gibi 100 ‘ün üzerinde önemli markaların çok sayında ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerle buluşturacak. Türk Telekom da, Bursa Bilişim için özel bir programla gerek teknoloji meraklılarına, gerekse profesyonellerine önemli sürprizler sunacak. Panasonic ise, yepyeni bir ev elektroniği ürününü özel bir salonda sergileyecek.

 

Zengin bir seminer programı

 

“Kurumsal İş Çözümleri Seminerleri” ve “Bilişim Eğitimleri” de profesyonel ziyaretçiler için bir bilgi edinme platformu oluşturulacak. 5-7 Mart tarihleri süresince 18 katılımcı firma, 24 farklı konuda toplam 36 seminer ile günümüz rekabet koşullarında zamanla yarışan profesyoneller için en yeni ürün, hizmet ve bilgileri, tüketiciler için ise ihtiyaç ve istekleri bu platformda elde etme fırsatı sunacak.

 

Haberin Devamı

Bursa’nın bilişim firması Teknolojix, seminerlere katılan profesyonel ziyaretçilere, seminer sunumlarını içeren taşınabilir bellekler armağan edecek. Yeni iş ilişkileri geliştirmek isteyen iş adamları, iş yerlerinde bilişim teknolojilerini kullanan veya kullanmak isteyen karar vericiler, uzmanlar ile farklı görevleri üstlenenler ve yeni teknolojileri yakından görmek isteyen tüketiciler için özel bir zemin sunan Bursa Bilişim Fuarı, Bursa’yı “Batı Anadolu’nun Bilgi ve İletişim Merkezi” haline getirerek Bursa ekonomisine önemli bir katma değer sağlamayı hedefliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!