Bunu yapanlar insan olamaz

Güncelleme Tarihi:

Bunu yapanlar insan olamaz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2012 00:00

Bingöl’de dehşet bir olay... Şeker toplayan iki çocuğun önünü kesen 3 genç önce para istedi, çocuklardan para çıkmayınca demirle dövüp küçücük vücutlarında sigara söndürdü.

Haberin Devamı

BİNGÖL’ün Genç ilçesinde bayramın ilk günü evlerinden şeker ve harçlık toplamak için çıkan B.Y. (7) ile kuzeni A.Y. (10), Kupar Mezarlığı’na gitti. Burada mezar ziyareti yapanlardan şeker toplayan 2 çocuğun önü, bir süre sonra 17-18 yaşlarındaki 3 genç tarafından kesildi. Çocukları mezarlığın yakınında bulunan koruluğa götüren şüpheliler, burada topladıkları şekerleri ellerinden alıp üzerlerindeki paraları istedi. İddiaya göre 3 saldırgan üzerlerinden para çıkmayan çocukları kemer ve dikenli çubukla dövdükten sonra vücutlarında sigara söndürdü.

Sürünerek yola çıktılar

3 saldırgan, çocukları yarı baygın halde bırakıp kaçtı. Çocuklar, koruluktan sürünerek gidebildikleri yol kenarında bir vatandaş tarafından bulundu. Hastaneye kaldırılan çocukların tedavisi yapıldı. A.Y.’nin ağabeyi Mesut Y., yaşananlar karşısında şoke olduklarını belirterek, “Şikâyette bulunduk. İlçe emniyeti işin peşinde saldırganları arıyorlar. Ama herhangi bir ipucu yok. Bunu yapanlar insan değil, insan kılığına girmiş varlık, hayvan bile diyemiyorum. Yapanların bulunmasını istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!