Bulgar AVM hırsızları yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Bulgar AVM hırsızları yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2015 13:37

EDİRNE’de alışveriş merkezlerindeki mağazalarda kadınların cüzdanlarını çaldığı tespit edilen 2’si kadın Bulgaristan vatandaşı 3 şüpheli gözaltına alındı. Mağazaların güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, cüzdanını çalacakları kişileri, baktıkları elbiselerle perdeleyerek hırsızlık yapan şüphelilerin yöntemleri polis ekipleri de şaşırttı.

Haberin Devamı

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, son günlerde kent genelindeki alışveriş merkezlerinde artan cüzdan hırsızlığı şikayetleri üzerine harekete geçti. Hırsızlıkların görüldüğü mağazalardaki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri şüphelilerin; araç plakalarından Bulgaristan vatandaşı K.A.R., E.V.G. ve N.V.N. olduğunu belirledi. Yapılan incelemede şüphelilerin Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Bulgaristan’a çıkış yapacağı tespit edilerek sınırda gözaltına alındı.

ÇALDIKLARI PARAYI SAYIYORLAR

Bulgaristan vatandaşı şüphelilerin alışveriş yapan kadınların cüzdanlarını çalmaları güvenlik kameraları ile görüntülenirken izledikleri yöntem ise polis ekiplerini bile şaşırttı. Güvenlik kamerası görüntülerinde mağazaya müşteri olarak giren 2’si kadın 3 şüpheli, çok sayıda müşterinin gözü önünde kadınların çantalarını ellerine aldıkları elbiselerle perdeleyerek el çabukluğu ile cüzdanlarını çalarken görülüyor. Daha sonra ise mağazanın başka bir köşesinde paraları saydıktan sonra cüzdanları farklı bir köşeye bırakarak mağazadan ayrılıyor.

8 AYLIK HAMİLEYKEN CEZAEVİNE GİRDİ

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan şüphelilerden kadın K.A.R. ve E.V.G. sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi’ne konulurken araç sürücüsü N.V.N. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tutuklanan kadın zanlılardan K.A.R.’in 8 aylık hamile olduğu belirtildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!