Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 00:00

Bülent Ersoy geçtiğimiz gün bir barda sahne aldığı sırada elindeki şampanya kadehini yere atması ve fark edemeyerek üzerine yanlışlıkla basınca bu gece acil olarak Özel Gaziosmanpaşa Şafak Hastanesi'ne getirildi.

Haberin Devamı

Dün gece 01.00 sularında Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi acil servisine menajeri Seyhan Erdağ ve sanatçı Zerrin Özer tarafından getirilen Bülent Ersoy'un ayağına dün gece sahnede kırılan şampanya kadehi battı. Hastanede tedavi edilen ve röntgen çekilen Ersoy'un ayağında cam parçasına rastlanılmadı. Daha sonra kesilen ayağına pansuman yapıldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

BÜLENT ERSOY  HASTANEDE - FOTO GALERİ

DİVA HASTANEYE KALDIRILDI / WEB TV

Ersoy'un hastaneden çıktığı sırada bir muhabir "Nasıl durumunuz?, yok bir şeyiniz inşallah" demesi üzerine, Bülent Ersoy, "Herşeye rağmen bir baktırmak için geldik. Bir şeyim yok pimpirikliyim ya bir baktırdım röntgen de çektirdim. Dün bir barda sahne aldığım sırada meydana geldi. Ayağımı bastığım sırada diğer ayağım havada kalıyordu. Kendimi şarkıya verdiğim için ayağımı falan düşünmüyordum. Sonra birden şampanya bardağının ayağımın altında olduğunu fark ettim. Sahnede şampanya bardağını efelik yapıp atarım ya efeliği gördüm şimdi" dedi. Hastane çıkışında bazı vatandaşlar Ersoy'a sevgi gösterisinde bulundukları gözlendi.

Haberin Devamı

Ersoy'un hastaneye kaldırıldığını duyan ünlü sanatçı Zerrin Özer'de hemen hastaneye gelerek Bülent Ersoy'la birlikte açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!