Bugün objektifler buğulu

Güncelleme Tarihi:

Bugün objektifler buğulu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

26 yaşındaki ATV haber kameramanı Fatih Çotur, ‘‘Haberin kokusunu çok iyi aldığı halde önceki gece evdeki doğal gaz kaçağının kokusunu alamadı’’ ve uykuda doğal gaz zehirlenmesinden hayatını kaybetti.

Fatih için dün ATV Ankara Bürosu'nun bulunduğu Karum İş Merkezi'nde bir tören düzenlendi. Törene, çalışma arkadaşları ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Törende, bir konuşma yapan ATV Haber Dairesi Başkanı Ali Kırca, Fatih'in iyi bir kameraman olduğunu belirterek, ‘‘ Bugün obkjektifler buğulu, Fatih iyi bir kameramandı ama ondan önemlisi Fatih güleryüzlü iyi bir insandı. Geçen yıl yılın kameramanı seçilmişti. Can Yücel'in deyişiyle her ölüm erken ölümdür, ama Fatih'inki çok çok erken oldu. Bugün kamera ve makina objektifleri de buğulu, yüreğimiz de buğulu. Haberin kokusu çok iy alan Fatih gazın kokusunu alamamış’’ dedi.

Törende arkadaşları adına konuşan bir kameraman da, gazetecilerin değerinin öldükten sonra değil de yaşarken bilinmesi gerektiğini vurguladı.

Fatih, törenden sonra defnedilmek üzere alkışlar ve çiçekler eşliğinde Amasya'ya uğurlandı.

Fatih'in ölümünün ardından başta Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel olmak üzere TBMM Başkanı Yıldırım Akbulut, Başbakan Bülent Ecevit ve siyasi parti Genel Başkanları, bakanlar birer mesaj yayınladılar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!