Bugün İstanbul'da yollar kapalı

Güncelleme Tarihi:

Bugün İstanbulda yollar kapalı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2008 07:34

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstanbul'un fethinin 555. yıl dönümü dolayısıyla yapılacak kutlamalar sırasında bazı yollar trafiğe kapatılacağı için sürücülerin alternatif yolları kullanmalarını istedi.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'un fethedilişinin yıl dönümü nedeniyle bugün saat 08.00'den tören bitinceye kadar yapılacak kutlama programları dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Yedikule-Topkapı arasındaki 10. Yıl Caddesi, bu caddenin Seyit Nizam Caddesi ile birleştiği noktadan Muammer Aksoy Caddesi ile birleştiği yere kadar olan bölümü ve Belgrad Kapı Yolu, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi önü, Asım Kazancıgil Caddesi kesişim noktası ve Silivrikapı Hisaraltı Sokak”ın trafiğe kapatılması dolayısıyla sürücülerin şu alternatif yolları kullanmaları istendi:

Topkapı istikametinden gelenler için: Mevlanakapı'dan Zeytinburnu Mevlihane Caddesi'ne giriş yaparak Davutpaşa-Kazlıçeşme yolundan Seyitnizam Caddesi kavşağından Asım Kazancıgil Caddesi'ni takiben Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi kavşağından Balıklı Kazlıçeşme yolu Ermeni Hastanesi kavşağı Zakirpaşa Sokak'tan Abay ve Zübeyde Hanım Caddesi'nden Zeytinburnu Belediye Başkanlığı üst geçit köprüsünden sahile Kennedy Caddesi'ne çıkış.

Haberin Devamı

Yedikule istikametinden gelenler için: Zeytinburnu Belediye Başkanlığı köprüsü üzerinden Abay Caddesi Zakir Paşa Sokak Ermeni Hastanesi kavşağı, Asım Kazancıgil Caddesi, Seyitnizam Kavşağı Davutpaşa Kazlıçeşme Sokak'tan Mevlanakapı'ya çıkış.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!