Bu yanlış hocam

Güncelleme Tarihi:

Bu yanlış hocam
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Eğitim Sen Antalya Şubesi'nin düzenlediği norm kadro uyugulamasını protesto eyleminde öğrenciler ‘‘Öğretmenimizi istiyoruz’’ diye slogan attı.

EĞİTİM-Sen Antalya Şubesi üyesi öğretmenler Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanarak norm kadro uygulamasını protesto etti. Torpilli atamalarla birlikte boş öğretmen, boş sınıfların önlenmesini sağlamak amacıyla oluşturulan yönetmeliğe, büyüklerin yanısıra öğrenciler de tepki gösterdi.

PANKART AÇTILAR

Çocukların renkli pankartları arasında konuşan Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanı ve KESK dönem sözcüsü Kadir Zeybek, ‘‘Sendika olarak eğitim-öğretimde şeffaflığı ve doğruluğu savunduk. Ancak söz konusu yönetmelik böyle bir amaca hizmet vermekten uzak. Yönetmelik sadece öğretmenleri değil, öğrencileri de olumsuz yönde etkileyecektir’’ diye konuştu.

VELİ TEPKİSİ

Öğretmenleri tarafından eylem yapmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü önüne getirilen minik öğrenciler de, ‘‘Öğretmenimizi istiyoruz’’ şeklinde sloganlar attı. Bu sloganlara öğretmenler de katıldı. Çocuklarının kullanıldığını öne süren bazı veliler ise öğretmenlerin bu tür eylemlerini yanlış bulduğunu söyledi. Öğretmenler daha sonra olaysız dağıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!