Bu yalanları bekliyordum

Güncelleme Tarihi:

Bu yalanları bekliyordum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2006 00:00

Gamze Özçelik, önceki gün Antalya’daki mahkemede konuşan eski sevgilisi Gökhan Demirkol’un hálá kendisine iftira atmaya çalıştığını söyledi. Özçelik, "Cezasını azaltmak için beni sürekli kötü göstermeye çalışıyor" dedi.

Eski sevgilisi Gamze Özçelik’i ilaçla uyutup tecavüz etmek ve görüntüleri internette yayınlamak suçlamasıyla 10,5 yıl hapis istemiyle yargılanan Gökhan Demirkol’un mahkemedeki ilk itirafı, aynı zamanda karşı atağı oldu. Demirkol’un Gamze Özçelik’le fantezi yaptıklarını, eski sevgilisinin de kendisini cep görüntülediğini, ama bu görüntülerin ortaya çıkmadığını söylemesi karşısında ünlü sunucu ve oyuncu Gamze Özçelik, pek şaşırmadığını belirtti. Eski sevgilisinin mahkemede kendisine iftira atmaya çalıştığını söyleyen Gamze Özçelik’in, "Cezasını azaltmak ya da bu işten sıyrılmak için beni kötü göstermeye çalışıyor. Böyle bir suçlamayı ya da atağı bekliyorduk. Pek şaşırmadım" dediği öğrenildi. Gamze Özçelik’in nişanlısı Mehmet Mutlu da Gökhan Demirkol’un avukatı Ömer Yeşilyurt’un "Sanıyorum biraz mazoşistlik var" açıklamasına sert yanıt verdi. Avukat Yeşilyurt, mahkemede Gamze Özçelik’in Mehmet Mutlu ile Mikanos Adası’nda çekilen ilginç görüntülere ulaştıklarını belirtmişti. Mikanos’ta sadece çıplaklar kampı olmadığını söyleyen Mehmet Mutlu, "Evet ben Gamze ile Mikanos’a gittim, ama çıplaklar kampına gitmedim. Benim nasıl bir ailede yetiştiğimi, nasıl biri olduğumu herkes bilir. Birtakım boş laflarla başka imaj yaratmaya kalkmasınlar" açıklamasını yaptı.

Sürekli ifade değiştiriyor

Gamze Özçelik’in avukatı Fatih Volkan, Gökhan Demirkol’un sürekli ifade değiştirerek adaleti engellemeye ve müvekkilini suçlayarak onu kötü göstermeye çalıştığını söyledi. Avukat Volkan, "Hapse girmeden önce gazetelere Gamze Özçelik’in hiç sigara içmediğini, içki kullanmadığını söyleyen bu adam, şimdi çıkmış, Gamze Özçelik’le esrar içtiğini söylüyor. Bu adama kim inanır. Kızın kendinde olmadığını belgeleyen üç rapor olmasına rağmen hálá görüntüler çekilirken kendindeydi açıklamasını yapabiliyor. Her gün başka senaryolar uyduruyor. Bunu da böyle ağır bir suçtan kurtulabilmek için yapıyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!