Bu ünlülerin bazı ülkelere girmesi yasak

Güncelleme Tarihi:

Bu ünlülerin bazı ülkelere girmesi yasak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 16:17

Dünyada milyonlarca hayranı olan bu ünlülerin bazı ülkelere girişinin yasak olduğunu biliyor muydunuz.

Haberin Devamı

2009 yılında tam da Grammy ödüllerinin dağıtılacağı gece o dönemde birlikte olduğu Rihanna'yı döverek yüzünü gözünü dağıtan Chris Brown'ın Avustralya ve Kanada'a girmesi bir artık bir hayal.

Geçtiğimiz günlerde Brown'ın Aralık ayında konser vermeyi planladığı Avustralya'dan vize alamadığı haberi basına yansıdı. Şarkıcı daha önce de aynı nedenle Kanada'dan vize alamamıştı. Yani bir anlamda Chris Brown'ın bu ülkelere girmesi yasak.

Böyle bir durumda olan tek ünlü de Chris Brown değil. Sinema ya da müzik dünyasının bazı ünlülerinin çeşitli nedenlerle bazı ülkelere girmesi yasak.

Bakalım hangi ünlü hangi ülkeye giremiyor.

HEVESİ KURSAĞINDA KALDI

Bu ünlülerin bazı ülkelere girmesi yasak

Haberin Devamı

Paris Hilton'un Japonya'ya girmesi yasak. Sebebi de uyuşturucu. 2010 uyuşturucu bağımlılığı yüzünden Los Angeles'ta gözaltına alınan Paris Hilton'un o tarihten sonra Japonya'ya girişi yasaklandı. Hatta geçtiğimiz yıllarda hayranlarıyla buluşmak için bu ülkeye bir ziyaret planlayan Hilton programını iptal etmek zorunda kaldı.

KÖTÜ ŞAKA

Bu ünlülerin bazı ülkelere girmesi yasak

Alec Baldwin'in Filipinler'e girişi yasak: Sebebi de mektup yoluyla tanıştıkları adamlarla evlenmek için bu ülkeden ABD'ye giden kadınlarla ilgili yaptığı şaka.

FİLM YÜZÜNDEN

Bu ünlülerin bazı ülkelere girmesi yasak

Brad Pitt rol aldığı Tibet'te 7 Yıl adlı film yüzünden Çin tarafından yasaklandı. Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olan birinin herhangi bir ülkeye girişinin yasaklanması kulağa tuhaf gelse de bu da yaşandı. Bu kez söz konusu kişi Angelina Jolie'ydi.

İlk yönetmenlik denemesi In The Land of Blood and Honey nedeniyle Jolie'nin Sırbistan'a girmesine izin verilmedi. Nedeni de hükümetin filmin hikayesinden hoşlanmamasıydı. Ancak bu yasak birkaç gün sonra kalktı. Çünkü film şirketi Sırbistan hükümetine senaryonun elden geçirilmiş biçimini gönderdi. Bu şekilde onay alındı da Jolie'nin ülkeye girişiyle ilgili yasak ortadan kalktı.

Haberin Devamı

Bu ünlülerin bazı ülkelere girmesi yasak

Miley Cyrus sosyal medyada paylaştığı 'şakacı' fotoğraf yüzünden tepki gördü ve Çin tarafından ülkeye girişi yasaklandı. Cyrus, bu yüzden bir dönem ırkçı suçlamalarıyla da karşılaştı. Genç şarkıcı fotoğrafta gözlerini elleriyle çektirip Uzakdoğulu gibi poz vermişti.

BAKMADAN GEÇME!