Bu sıcacık bir film değil

Güncelleme Tarihi:

Bu sıcacık bir film değil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2009 00:00

Senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın üstlendiği, Yahşi Batı' filminin basın gösterimi önceki gün Kanyon AVM'de gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

 

SÄ°NEMA ELEÅžTÄ°RMENLERÄ° NE DEDÄ° (FOTO ANALÄ°Z)

FÄ°LMÄ°N  FRAGMANI / WEB TV Â

 Cem Yılmaz salonda basın mensuplarına hitap ederek, ''Lütfen yazılarınızda çıta çığır gibi ifadeler kullanın. Tek korkum bu film için sıcacık bir film  denilmesi. İçimizden biri de derseniz de daha önceki tecrübelerinmizden biliyoruz'' dedi.

1 Ocak 2010 tarihinde vizyona girecek olan Yahşi Batı  Film'inde 1881 yılında dönemin padişahı tarafından Amerikan Başkanına bir hediye gönderilmek istenir ve bu vazife için Aziz Efendi (Cem Yılmaz) ve Lemi Bey  (Ozan Güven) görevlendiriliyor. Aziz Efendi ve Lemi Bey başlarına geleceklerden habersiz, yola çıkıyor.  Filmde yolda Siyu'lara kaptırdıkları elması geri kazanmak için verdikleri komik çaba konu ediliyor.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz filmin senaryosunda ise son sahnede  Lemi Bey ve Aziz Efendi Çin imparatorluğuna göndererek Yahşi Batı filminin devamı o filminin geleceğinin sinyallerini verdi.  Cem Yılmaz Film sonunda görüşlerini bildirerek '' Ben bir söz öğendim bizim jenerasyonda öğrense iyi olur ''Söz şimdi seyircinin'' dedi.

 Basın mensuplarının ''Gişeniz hakkında 3 buçuk milyon yapar şeklinde bir açıklama yaptınız mı?'' sorusuna Cem yılmaz cevaben ''12 senedir bu alemdeyim, hiç bir zaman gişem 3 buçuk milyonun altına düşmeyecek diye bir açıklamam olmadı. Aksine çok çeşitli gişelerim oldu. Gişe ile ilgili herhangi bir beklentim yok. Seyircinin kıracağı rekoru ben nereden bileyim. Rekoru biz değil seyirci kırıyor'' dedi. Cem Yılmaz filmin bir sahnesinde ise partneri Demet Evgar ile şarkı söyleyerek dans etti. Yılmaz'ın yine Evgar'la olan öpüşme sahnesi dikkat çekti.  Uğur Polat ise filmin bir sahnesinde Cem Yılmaz'a kur yapan gay bir kovboyu canlandırıyor.  Öte yandan Cem Yılmaz'la olan 4 yıllık ilişkisi son bulan Cansu Dere filmde Demet Evgar'ın annesi rolünde bar dans eden bir kankan kızı olan Meri Lu  karakteriyle küçük bir sahnede rol alıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!