Bu mutluluk 1 gün sürdü, katil hala kayıp

Güncelleme Tarihi:

Bu mutluluk 1 gün sürdü, katil hala kayıp
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2011 10:46

Dayısını ziyarete giderken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 1 günlük nişanlı Yazgülü Keleş’in ölümüne sebep olan kadın sürücü Melek D. tüm aramalara rağmen hala yakalanamadı.

Haberin Devamı

Dr. Siyami Ersek Kalp Damar ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde 21 yıl bilgi işlem elemanı olarak çalışan Yazgülü Keleş, 3 Temmuz günü nişanlandıktan 1 gün sonra aynı mahalledeki dayısı Ali Özcan'ı ziyaret etmek için yola çıktı. Keleş'e, Hasat Sokak'ta süratli olduğu iddia edilen Melek D.'nin kullandığı otomobil çarptı.

Metrelerce sürüklenen Yazgülü Keleş, ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Keleş, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Yazgülü Keleş'in cenazesi Ihlamur Kuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Düğün yapmaya hazırlanan Keleş'in ani ölümü ailesini yasa boğdu. Baba Hakkı Keleş, kızının sokakta ortasında öldürüldüğünü söyledi. Olayın bir kaza olmadığını söyleyen acılı baba, yaralıyı bırakıp kaçan Melek D.'nin bir an önce yakalanmasını istedi.

Haberin Devamı

Ancak tüm aramalara rağmen ehliyetsiz olduğu iddia edilen kadın sürücü Melek D. bulunamadı. kendisi ve eşi hakkında yakalama kararı çıkarılan Melek D.’nin eşiyle birlikte İran’a kaçtığı öne sürüldü.

ACILI KARDEŞ: “YAŞANANLAR BİZİ UMUTSUZLUĞA SEVK EDİYOR”

Olayda ablasını kaybeden acılı kardeşe hurriyet.com.tr ulaştı. Melek D.’nin hala yakalanamamasına tepki gösteren Yazgülü Keleş’in kardeşi Ümit Kadir Keleş “Zanlının yurtdışına kaçtığı duyumlarını aldık. Bu doğrulanmış bir bilgi değil ama bu kadar teknolojik donanıma rağmen hala yakalanamamış olması bizi umutsuzluğa sevk ediyor” dedi.

/images/100/0x0/55ea72cdf018fbb8f880a0a6

Kazadan sonra kaçan sürücü Melek D.

Kazaya karışan aracın Melek D.’nin kayınvalidesinin üzerine kayıtlı olduğunu belirten Keleş, “Kazanın ardından zanlının kayınvalidesi, oğlu ve gelininin eve geldiğini, kaza yaptıklarını söylediklerini ve telaşlı olduklarını, ardından çıkıp gittiklerini polise anlatmış. O günden bu yana kayıplar. Emniyetle yaptığımız konuşmalarda teknik takip dahil her türlü çalışmanın sürdüğünü bize söylediler” dedi.

Haberin Devamı

CHP MİLLETVEKİLLERİ DEVREDE

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yazılı açıklama beklediklerini de söyleyen Keleş Ümraniye Emniyet Müdürü ile de irtibat halinde olduklarını ayrıca CHP milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Bihlun Tamaylıgil ile görüştüklerini ve yardım sözü aldıklarını belirtti.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın böyle konulara duyarlı olduğunu bildiklerini ifade eden acılı kardeş, “Kendisinden randevu talep ettik ancak programının yoğunluğu nedeniyle olumlu cevap alamadık. Şu anda tek istediğimiz bu şahsın yakalanması ve yasalarda yer alan cezayı alması. Onun dışında acımız çok büyük. Bu şahsın yakalanması, ceza alması acımızı az da olsa hafifletecektir” dedi.

Haberin Devamı

AVUKAT BOZOK: “KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARMAK İSTİYORUZ”

Acılı ailenin avukatı Müge Bozok, hem Melek D. hem de eşi Salih D. için yakalama kararı çıkartıldığını ve haklarında yurtdışına çıkma yasağı geldini söylerken, “Yurtdışına kaçmış olma olasılığına karşı kırmızı bülten çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.

Bozok ayrıca kazalarda yaralıyı olay yerinde bırakıp kaçma halinde cezaların ağırlaştırılması gerektiğini ifade etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!