Bu kız hasta

Güncelleme Tarihi:

Bu kız hasta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Modacı Alev Esen, oğlu Ozan Orhon'la Ebru Şallı'nın evliliği hakkında ilk kez Hafta Sonu'na konuştu. Magazin basınının gündemini belirleyen Hafta Sonu Gazetesi'nin bu haftaki sayısında Esen, ‘‘Bu kız hasta. Medyatik olmak uğruna herşeyi yapabilir. Kendini zengin ve sosyetik bir kayınvalidenin gazabına uğramış ve kocasının dövdüğü mağdur gelin gibi göstermek istiyor’’ dedi.

Pop şarkıcısı oğlu Ozan Orhon'la manken Ebru Şallı'nın evliliklerini başlangıçta destekleyen Alev Esen, şimdi ise gelinine veryansın ediyor. Esen, ‘‘Ozan'la bir dizi çekip, bir de TV programı sunmaya başlayınca ortalığa çıkıp ağlayacak. Ama bunlara izin vermeyeceğim. Burnunu, göğüslerini yaptırdı ve bunu duyurmak için elinden geleni yaptı. Hülya Avşar'ın tahtına göz koyabilir ama asla onun gibi olamaz’’ açıklamasını yaptı.

Ebru Şallı ise, daha önce yine Hafta Sonu Gazetesi'ne, ‘‘Artık kavgalarımız dayanılmaz boyutlara geldi. Ozan, bana el kaldırmadan bu işi bitirmek en iyisi’’ yorumunu yapmıştı. Hatta magazin basınında çizdikleri mutlu çift tablosuyla sık sık yer alan Ebru Şallı ve Ozan Orhon'un ayrılık kararında, Şallı'nın eski nişanlısı Burak Karmış'ın da etkili olduğu söylendi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!