Bu kez yönettiler

Güncelleme Tarihi:

Bu kez yönettiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2008 16:45

Amerikalı oyuncular Demi Moore ve Courteney Cox, yönetmenlik becerilerini sergiledi. İki yıldızın, yönettikleri ilk filmlerini görücüye çıkardıkları Glamour dergisinin geleneksel Reel Moments törenine Jennifer Aniston, Lucy Liu, Sheryl Crow, Kirsten Dunst, Sacha Baron Cohen, Ashton Kutcher ve David Arquette gibi ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

Yönetmenler Sendikası genel merkezinde düzenlenen törende, Cox ve Moore'un, derginin okuyucuları tarafından kaleme alınan hikayelerden yola çıkarak çektikleri kısa filmler gösterildi. Kendisine yönetmenlik fırsatının verilmesini “harika bir hediye” olarak değerlendiren Moore'un 12 dakikalık “Streak” adlı filminde, oyuncu kızı Rumer Willis de rol alıyor. 19 dakikalık “The Monday Before Thanksgiving” adlı filmin yönetmeni Cox da programın açılışında, “Yönetmenliği çok sevdim. Yönetmen aranıyorsa ben müsaitim” diye konuştu.

Bu sene dördüncü kez düzenlenen Reel Moments töreni, eğlence dünyasında çalışan kadınlara, kadınlar tarafından kaleme alınan gerçek hayat hikayelerini filme çekme daveti götürüyor. Önceki yıllard, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst ve Kate Hudson da bu davete uyarak yönetmenlik koltuğuna oturmuşlardı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!