Bu kez ünlüler hedefte

Güncelleme Tarihi:

Bu kez ünlüler hedefte
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2013 11:26

Suriye Elektronik Ordusu haber ajansı Associated Press ve BBC’nin ardından şimdi de ünlü magazin haber sitesi E! Online’ı hedef aldı.

Haberin Devamı

E! Online’ın Twitter hesabını ele geçiren Hacker’lar Justin Bieber ve Angelina Jolie ile ilgili alaycı tweetler attı. “Özel” başlığıyla gönderilen ve sahte bir internet sitesine yönlendirme yapılan bir tweette “Justin Bieber E! Online’a açıkladı: Eşcinselim” haberi verildi.

Bu tweetin sadece bir kaç dakika sonrasında bu kez de Bieber’ın kız arkadaşı Selena Gomez’in ağzından “Justin’in açıklamasını sonuna kadar destekliyorum” haberi verildi.

Suriye Elektronik Ordusu’nun hedefindeki diğer isim olan Angelina Jolie’nin ise Suriyeli sığınmacıların içinde bulunduğu kötü koşullardan Ürdün’ü suçladığını açıkladığı yönünde bir tweet atıldı.

Atılan tweetlerden yaklaşık bir saat sonra grup olaydan sorumlu olduğunu açıkladı. Grup aynı zamanda atılan tweetleri kısa mesaj olarak da sitenin üyelerine gönderdi.

Haberin Devamı

E! Online yaşananların üzerine hesaplarını yeniden kontrol altına aldığını bildirdi ve sayfalarının ele geçirilerek yalan yanlış haberlerin gönderildiğini açıkladı.

Bu kez ünlüler hedefte

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!