Bu kez otomobil trene çarptı

Güncelleme Tarihi:

Bu kez otomobil trene çarptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2009 15:55

KIRIKKALE'de bir hemzemin geçidin kapalı olduğunu farketmeyen bir kadın sürücü, telefonla konuştuğu sırada dalgınlıkla geçmek isterken gelen yolcu trenine yan bölümden bindirdi. Yürekleri ağıza getiren kazayı otomobilde bulunan 3 kişi hafif sıyrıklarla atlattı.

İstanbul Haydarpaşa'dan Tahran'a giden makinistler Veysel Uçlu ve Emrah Yıldırım yönetimindeki 11 bin 512 sefer sayılı ‘Tahran Ekspresi'ne, Kırıkkale Merkez ile Bahçelievler Mahallesi'ni birbirine bağlayan kapalı hemzemin geçitten geçmek isteyen Emel Cebecioğlu yönetimindeki 06 FVF 76 plakalı otomobil bindirdi. Kadın sürücünün telefonla konuştuğu sırada dalgınlıkla hemzemin geçide girmesi sonucu meydana geldiği belirtilen kazada, trene yandan çarpan otomobil geriye doğru 5 metre kadar savruldu.

Kazada otomobili kullanan 41 yaşındaki Emel Cebecioğlu ile aynı araçta bulunan kızı ile 56 yaşındaki Ruhsal Şenses Balcı yaralı olarak Kırıkkale Devlet Hastanesi'ne kaldırdılarak tedavi altına alındı. 3 yaralının hayati tehlikesi bulunmazken, tren yolu 45 dakika süreyle ulaşıma kapalı tutuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!